Infos

Engelse titel : DC's Legends of Tomorrow
In de zalen vanaf: 21 januari 2016
Speelduur: 42 minuten
Genre: Actie
Land : US (2016)

 VOD

Bekijk DC's Legends of Tomorrow via video on demand/streaming.

 Synopsis

De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen.

 6 Seizoenen

Seizoen 6

1 afleveringen De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 6

Seizoen 5 (2020)

35 afleveringen  | Uitzendingen : 14/01/2020 De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (35 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Romeo V. Juliet: Dawn of Justness
afleveringen 8 : Romeo V. Juliet: Dawn of Justness
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Ship Broken
afleveringen 11 : Ship Broken
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Episode 12
afleveringen 12
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Episode 13
afleveringen 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Episode 14
afleveringen 14
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Episode 15
afleveringen 15

Seizoen 4 (2018)

17 afleveringen  | Uitzendingen : 23/10/2018 De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (17 afleveringen)
The Virgin Gary
afleveringen 1 : The Virgin Gary
De Legends komen in 1969 op Woodstock een psychedelisch, magisch beest tegen en roepen de hulp in van John Constantine en de ingetogen Gary om een bloedbad te voorkomen.
Witch Hunt
afleveringen 2 : Witch Hunt
De Legends bevinden zich in Salem, Massachusetts tijdens de beruchte heksenprocessen. Ze treffen er een magisch wezen met zangtalent aan.
Dancing Queen
afleveringen 3 : Dancing Queen
De conventionele Ray, die op zoek is naar een magisch wezen, probeert in de jaren 1970 in een punkband te infiltreren. Nate ontdekt de ruige kant van het Time Bureau.
Wet Hot American Bummer
afleveringen 4 : Wet Hot American Bummer
Het team belandt in een huiveringwekkend kampvuurverhaal als een monster in het bos kinderen uit een zomerkamp in de jaren 1990 in Maine begint te ontvoeren.
Tagumo Attacks!!!
afleveringen 5 : Tagumo Attacks!!!
Een monsterfilmregisseur neemt deel aan de strijd van de Legends als in 1951 in Tokyo Bay een nachtmerrie tot leven komt. Ray vraagt om een riskante gunst.
Tender is the Nate
afleveringen 6 : Tender is the Nate
Na een verrassingsinspectie op de Waverider, gaat Hank in de jaren 20 mee op monsterjacht met het team in Parijs... met een beetje hulp van Ernest Hemingway.
Hell No, Dolly!
afleveringen 7 : Hell No, Dolly!
Er is een moordenaar ontsnapt in de jaren 1850 in New Orleans. De politie verdenkt een voodoopriesteres. Maar de waarheid omtrent de dader is een heel ander verhaal.
Legends of To-Meow-Meow
afleveringen 8 : Legends of To-Meow-Meow
Constantine ontdekt dat zijn inmenging de Legends heeft veranderd in schietgrage killers en wendt zich tot Charlie voor hulp bij het aanpassen van de tijdlijn.
Lucha de Apuestas
afleveringen 9 : Lucha de Apuestas
Terwijl het Time Bureau wordt opgeschrikt door verraad, volgt Mona samen met de Legends een ontsnapt wild wezen naar de lucha libre-ringen in Mexico-Stad in de jaren 60.
Lucha de Apuestas
afleveringen 9 : Lucha de Apuestas
The Getaway
afleveringen 10 : The Getaway
Met Hank op hun hielen maken de Legends een tijdsprong naar 1973 om president Nixon te ontvoeren nadat hij een tijdlijnbedreigende eerlijke aanpak heeft ontwikkeld.
Séance and Sensibility
afleveringen 11 : Séance and Sensibility
Een lustuitbraak leidt de dames naar het Engeland van 1800, waar Jane Austen is gestopt met schrijven over romantiek. Rory en Constantine roepen een geest op.
The Eggplant, the Witch & the Wardrobe
afleveringen 12 : The Eggplant, the Witch & the Wardrobe
Sara reist naar een buitenaards voorgeborchte om Ava te redden. Nate doet een ontdekking over Hank, en Nora helpt de Legends om het tegen een demon op te nemen.
Egg MacGuffin
afleveringen 13 : Egg MacGuffin
Terwijl Ray demonische bezetenheid afweert en Mick een schrijversbeurs bijwoont, gaan Nate en Zari naar een avonturiersgenootschap uit de jaren 30 van de vorige eeuw.
Nip | Stuck
afleveringen 14 : Nip | Stuck
Nadat Neron een val voor de Waverider heeft gezet, dwingt hij Constantine tot een confrontatie met een oude Keltische koning. Gary tepelnotiseert het Time Bureau.
Terms of Service
afleveringen 15 : Terms of Service
Terwijl Constantine zich met snelle praatjes in de hel redt, komt Neron met een geavanceerd plan om zielen te verkrijgen. De goede fee helpt Gary om wraak te nemen.
Hey, World!
afleveringen 16 : Hey, World!
De Legends bedenken een gezinsvriendelijk plan om Nerons voornemen om de hel op aarde te ontketenen te dwarsbomen. Constantijn en Nora racen om Ray's ziel te redden.

Seizoen 3 (2017)

18 afleveringen  | Uitzendingen : 10/10/2017 De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (18 afleveringen)
Aruba-Con
afleveringen 1 : Aruba-Con
Rip Hunter vormt het Time Bureau om de door de Legends gebroken tijdslijn te repareren. De Legends proberen intussen te voorkomen dat Julius Caesar de 21ste eeuw verovert.
Freakshow
afleveringen 2 : Freakshow
De Legends reizen af naar het circus van P.T. Barnum in 1870 om een gevaarlijk tijds-anachronisme op te sporen. Amaya legt een verontrustende bekentenis af aan het team.
Zari
afleveringen 3 : Zari
In 2042, een tijd waarin metamensen vogelvrij verklaard zijn, volgt het team een mysterieuze moordenaar. Amaya probeert via visioenen haar totem te begrijpen.
Phone Home
afleveringen 4 : Phone Home
De Legends reizen samen met een energiek nieuw teamlid naar 1988 om een anachronistische Dominator te vangen en het leven van de jonge Ray te redden.
Return of the Mack
afleveringen 5 : Return of the Mack
Rip Hunter zet de Legends in om hem te helpen een vampier op te sporten in het 19e-eeuwse Londen, maar ze stuiten al snel op een oude vijand die veel gevaarlijker is.
Helen Hunt
afleveringen 6 : Helen Hunt
De Legends zijn op jacht in het Hollywood van de jaren 30. Ze ontdekken dat niemand minder dan Helene van Troje naar deze tijd gereisd is. Ze heeft zojuist voor oorlog tussen twee filmstudio's gezorgd.
Welcome to the Jungle
afleveringen 7 : Welcome to the Jungle
Nu Sara er een tijdje uit ligt, achtervolgt het team een nieuwe Anachronism naar de jungles van Vietnam, middenin de oorlog. Ray, Amaya en Zari doen zich voor als journalisten en trekken door de jungle. Hier vinden ze Gorilla Grodd in het verkeerde tijdperk.
Crisis on Earth-X (4/4)
afleveringen 8 : Crisis on Earth-X (4/4)
Het huwelijk van Barry en Iris brengt de groep weer samen. Tijdens de ceremonie vallen slechteriken van Earth-X de groep aan. De superhelden werken samen en krijgen hulp van hun vrienden, zoals Citizen Cold, The Ray, Felicity Smoak, Iris West en Alex Danvers.
Beebo the God of War
afleveringen 9 : Beebo the God of War
Van slag door een vreselijk verlies gaan de Legends naar een Viking-buitenpost in Noord-Amerika, waar een vreemd artefact het lot van de Nieuwe Wereld zou kunnen keren.
Daddy Darhkest
afleveringen 10 : Daddy Darhkest
John Constantine ontdekt Sara's betrokkenheid bij een demonenzaak waar hij aan werkt en probeert haar op te sporten. Sommigen van de Legends helpen hem, Ray en Ziri helpen het bezeten meisje, Mick kijkt sport en Nate en Amaya confronteren Amaya's kleindochter, Kuassa.
Here I Go Again
afleveringen 11 : Here I Go Again
Zari probeert haar computerprogramma aan te sluiten aan Gideon, maar een explosie zorgt ervoor dat ze een uur terug in de tijd reist, keer op keer. Ze is de enige die nog weet wat er gebeurd is.
The Curse of the Earth Totem
afleveringen 12 : The Curse of the Earth Totem
Sara beslist dat ze wat tijd voor zichzelf nodig heeft en de Legends zijn op zoek naar de lang verloren Earth Totem. Zonder Sara het weet reizen de Legends naar het jaar 1717 om Blackbeards schat te vinden.
No Country for Old Dads
afleveringen 13 : No Country for Old Dads
Ray geeft toe dat hij zijn krachten zou misbruiken om de Fire Torem te repareren. Nora neemt hem mee terug naar het jaar 1962, waarin een jonge Damien een poging doet om de onbekende bedenker van het proces om te brengen. De Legends proberen de vermiste Ray op te sporen. Wally bewijst dat hij een aanwinst is voor het team.
Amazing Grace
afleveringen 14 : Amazing Grace
De Legends ontdekken dat een mysterieuze tragedie Memphis in 1954 verwoest heeft en vertrekken naar de geboorteplaats van de rock and roll. Hun meest belangrijkste missie tot nu toe: de muziek redden. Nate laat Amaya enthousiast zien wat muziek voor hem betekent.
Necromancing the Stone
afleveringen 15 : Necromancing the Stone
Mallus' controle over Sara keert terug en ze wordt zonder het te weten de dragen van één van de Totems. Rory moet zijn duistere kant onder controle zien te krijgen om zijn Totem te gebruiken.
I, Ava
afleveringen 16 : I, Ava
Gary bezoekt Waverider om hulp te vragen bij het vinden van Ava. Sara en Ray gaan met hem mee en vinden het mysterie achter 2213. Ondertussen helpt Zari Mick met het trainen van zijn nieuwe krachten.
Guest Starring John Noble
afleveringen 17 : Guest Starring John Noble
Sara en Rip vormen een team om Grodd, die achter een specifiek doelwit aan zit, te stoppen. Nate en Wally proberen Amaya, die de toekomst wil veranderen, te stoppen.
The Good, The Bad and The Cuddly
afleveringen 18 : The Good, The Bad and The Cuddly
The Legends proberen Mallus te overwinnen door de totems in te zetten, maar dat loopt niet zoals gepland. Hierdoor is Rip genoodzaakt te improviseren. Het team moet hergroeperen in het Wilde Westen, waar ze hun oude vriend Jonah Hex tegen het lijf lopen.

Seizoen 2 (2016)

17 afleveringen  | Uitzendingen : 13/10/2016 De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (17 afleveringen)
Out of Time
afleveringen 1 : Out of Time
Dr. Nate Heywood, een onconventionele historicus, doet een schokkende ontdekking. Nate zoekt vervolgens Oliver Queen (Arrow) op om te helpen bij het vinden van de verspreide Legends. Eenmaal herenigd, proberen ze Albert Einstein te beschermen tegen een ontvoering voordat de nazi's New York City vernietigen met een nucleaire bom. Ray (Atom) bemerkt dat Sara (White Canary) een eigen missie erop na houdt. Samen zien ze haar aartsvijand Damien Darhk onder ogen.
The Justice Society of America
afleveringen 2 : The Justice Society of America
De 'Legends' reizen naar het door Nazi's bezette Parijs en worden omsingelt door 'the Justice Society of America.' Ze ontdekken dat een afwijking in de tijd de 'JSA' bedreigt maar 'JSA' weigert hun hulp. Ondertussen probeert Nate te bewijzen dat hij moet deel uitmaken van het team.
Shogun
afleveringen 3 : Shogun
Nate is geschokt als hij erachter komt dat hij krachten bezit maar dan verplaatst hij per ongeluk Ray (Atom) en zichzelf naar het feodale Japan. Sara (White Canary) overtuigt hun verstekeling Amaya alias Vixen dat Rory (Heat Wave) geen moordenaar is. Hierna gaan ze op zoek naar Nate om hem te helpen met beheersen van zijn krachten. Ondertussen blijven Jax en Stein (samen Firestorm) achter om het schip te repareren. Ze vinden een geheim compartiment maar ze besluiten om wat ze hebben ontdekt niet te vertellen tegen de andere.
Abominations
afleveringen 4 : Abominations
De Legends ontdekken een tijdsafwijking in 1863 en moeten tijdens de Burgeroorlog de strijd aanbinden met soldaten van de confederatie die in zombies zijn verandert. Zonder de uitkomst van de burgeroorlog te beïnvloeden gaat Jax samen met Amaya op een risicovolle missie naar een plantage met slaven. Sara begint de last van het leiderschap te voelen en Ray worstelt met zijn nut binnen het team.
Compromised
afleveringen 5 : Compromised
Als de Legends sporen van een tijdsbeving ontdekken uit de tijd dat Reagan President was, zijn ze geschokt dat die veroorzaakt is door hun oude vijand Damien Darhk. Terwijl het team undercover werkt om te zien wat Darhk van plan is, worstelt Sara met de keuze om wraak te nemen of zich aan de missie van het team te houden. Amaya en Nate denken dat de leden van JSA kunnen helpen en breken bij ze in, om daar voor een verrassing komen te staan. Ondertussen probeert Stein te voorkomen dat zijn jongere zelf een grotere afwijking in de tijd te veroorzaakt.
Outlaw Country
afleveringen 6 : Outlaw Country
De Legends zijn nog steeds aan het bijkomen van hun laatste tijdreis-avontuur als ze een afwijking in de tijd ontdekken in het oude westen. Wanneer de Legends aankomen, vinden ze hun oude vriend Jonah Hex in de problemen met zijn aartsvijand Quentin Turnbull. De groep ontdekt algauw dat ze moeten voorkomen dat Turnbull en zijn maatjes het westen verovert en het verandert in een wetteloos gebied. Tot grote verrassing van Hex heeft Sara de leiding en zij stuurt dan ook het team er-op-uit.
Invasion! (4/4)
afleveringen 7 : Invasion! (4/4)
Nadat ze achter de plannen van de Dominators komen, moeten de Legends samen werken met The Flash, Supergirl en Green Arrow om eens en voor altijd met ze af te rekenen. In de tussentijd probeert Stein met de hulp van de andere uit te vogelen hoe ze de Dominators kunnen uitschakelen maar wordt door een afwijking in 1987, die hij zelf heeft veroorzaakt, afgeleidt.
The Chicago Way
afleveringen 8 : The Chicago Way
Wanneer er een nieuwe afwijking in de tijd wordt ontdekt door de Legends gaan ze naar het Chicago van 1927. Hier komen ze erachter dat het een val van Eobard Thawne, Damien Darhk en het nieuwste lid van Legion of Doom, Damien Darhk, is. Terwijl iedereen probeert vast te stellen hoe ze de missie kunnen redden, moedigt Jax een onwillige Stein aan om zijn geheim met de andere Legends delen. Stein wordt gevangen genomen en Sara moet de moeilijke keus maken of de Legion of Doom uitschakelen of Stein redden. In de tussentijd krijgt Rory een onverwachte bezoeker en is hij niet zeker hoe hij hier mee moet om gaan.
Raiders of the Lost Art
afleveringen 9 : Raiders of the Lost Art
Het team volgt een tijdelijke tijdsafwijking en komen uit in 1967. Waar ze hun voormalige kapitein Rip Hunter vinden. Die niet meer weet wie hij is en bezig is om een studentenfilm te maken. Damien en Malcolm arriveren door gevolg van de Medallion en de Legends beseffen al snel dat ze op zoek zijn naar iets dat Rip heeft, maar waarvan hij zelfs niet eens af weet.
The Legion of Doom
afleveringen 10 : The Legion of Doom
De Legends zijn vastbesloten om Rip te redden maar moeten zich eerst focussen op de locatie van waar de "speer van het lot." zich kan bevinden. Stein weet vermoedelijk de juiste persoon hiervoor maar haar hierbij betrekken is niet zonder risico's. Ondertussen realiseren Malcom Merlyn en Damien Darhk dat Thawne bezig is om hen tegen elkaar op te zetten.
Turncoat
afleveringen 11 : Turncoat
Met het vinden van een nieuwe tijdsafwijking moeten de Legends naar de winter van 1776 reizen om niemand minder dan George Washington te beschermen in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Jammer genoeg gaat het niet zo als gepland, en dwingt dit Sara om Nate en Amaya op pad te sturen om te helpen. Ondertussen zijn Jax en Stein druk bezig met het beschermen van defecte Waverider en worden gedwongen om een taak op zich te nemen waarop ze waarschijnlijk nog niet goed voorbereid zijn.
Camelot/3000
afleveringen 12 : Camelot/3000
De Legends zetten hun zoektocht naar de "speer van het lot" voort. Voordat deze in de handen valt van het legioen van Doom. De Legends ontdekken dat delen van de speer in verschillende tijdperiodes worden bewaakt door leden van de JSA. Hun eerste stop is de toekomst waar ze Dr. Mid-Nite vinden. Hij leidt ze naar Camelot in de tijd van koning Arthur. Hier beschermt Stargirl haar gedeelte van de speer. Om het speer-fragment uit de handen van nu kwaadaardige Rip Hunter te houden, moeten ze samenwerken met de ridders van de ronde tafel.
Land of the Lost
afleveringen 13 : Land of the Lost
Doordat ze Rip gevangen moesten nemen is de Waverider gecrasht zeventig miljoen jaar in het verleden. Ray gaat samen met Amaya en Nate op zoek naar een belangrijk onderdeel van het schip. Om de 'Goede' Rip proberen terug te krijgen, stel Rory voor om in Rips gedachte te zoeken. Sara en Jax ontdekken dat zijn onderbewustzijn niet zo heel plezierig is en moeten vechten tegen gemene versies van zichzelf. Ondertussen blijven Nate en Amaya steeds dichter tot elkaar te komen maar dat zou nog serieuze gevolgen kunnen hebben.
Moonshot
afleveringen 14 : Moonshot
Wanneer de Legends Commandant Steel hebben opgespoord bij het hoofdkantoor van de NASA in het jaar 1970 komen ze erachter waar Nates grootvader het laatste fragment van de "speer van het lot" heeft verborgen. Het team bemerkt een tijdsafwijking tijdens de Apollo 13-missie en denkt dat het legioen van Doom hierbij betrokken is. Als de Legends koers zetten om de Apollo 13 te onderscheppen, lijdt de "Waverider" enorme schade en Rays leven is in gevaar als hij strandt op de maan. Ondertussen groeien de spanningen tussen Rip en Sara om wie nu de leider van het team is.
Fellowship of the Spear
afleveringen 15 : Fellowship of the Spear
De Legends moeten een plan bedenken om het laatste fragment van de "speer van het lot" terug te bemachtigen van het legioen van Doom. Ze bevinden zich in Frankrijk te midden van de belangrijkste slag van de Eerste Wereldoorlog. Wetende dat ze het mystieke object moeten zien te vernietigen, vragen ze hulp aan een soldaat met de naam John Ronald Reuel Tolkien. Ze vinden het fragment in het heetst van de strijd. Het hele team moet weerstand bieden tegen de verleiding van de speer en ook tegen de terugkeer van een voormalig lid.
Doomworld
afleveringen 16 : Doomworld
Na het bemachtigen van de "speer van het lot," herschrijf het legioen van Doom de realiteit. De Legends, misschien wel voor altijd veranderd, achterlatend. De hoop van de Legends en de wereld lig nu bij Rory maar een held zijn valt nog niet mee voor hem. Ondertussen groeien er spanning bij het legioen van Doom. En wordt het duidelijk waarom de "speer van het lot" moet worden vernietigd.
Aruba
afleveringen 17 : Aruba
Als de Legends opstijgen om naar hun volgende bestemming te reizen, treft een gigantische tijdschok het schip. Om te achterhalen wat er is gebeurd en dit te herstellen, breken ze een belangrijke hoofdregel van het tijdreizen. Maar als ze in staat zijn om de "speer van het lot" te vernietigen, komen ze de ultieme consequentie onder ogen.

Seizoen 1 (2016)

16 afleveringen  | Uitzendingen : 21/01/2016 De tijdreiziger Rip Hunter heeft de toekomst gezien en wil graag voorkomen dat het ooit zo desastreus wordt op aarde. Hij moet een team samenstellen van zowel superhelden als superschurken om de onstuitbare dreiging tegen te gaan. Er staat meer dan alleen de planeet op het spel, en alleen een goed samenwerkend team, dat onder andere bestaat uit Arrow, The Flash, White Canary en the Atom, kan het gevaar stoppen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (16 afleveringen)
Pilot (1)
afleveringen 1 : Pilot (1)
Het jaar 2166, de onsterfelijke schurk Vandal Savage zit op koers met de totale overwinning, chaos en de volslagen vernietiging van het menselijk ras. En terwijl de wereld afbrokkelt neemt de tijdreiziger Rip Hunter de zaken in eigen hand. Hij reist honderdvijftig jaar terug in de tijd om een team van helden en schurken samen te stellen. Deze ongewone groep gaat proberen om de meest geduchte schurken uit de geschiedenis te stoppen.
Pilot (2)
afleveringen 2 : Pilot (2)
Professor Stein en een paar leden van het team infiltreren bij een wapendeal om deze te voorkomen. Als Savage er achterkomt dat hij wordt opgelicht, loopt het al snel uit de hand. Een deel van het pak van de “Atom” valt in de verkeerde handen. Dit kan mogelijk leiden tot desastreuze gevolgen. Stein realiseert zich dat de beste manier om het verloren deel terug te krijgen, is om een briljante man te contacten: zijn jongere zelf. Ondertussen plannen Snart en Rory om een sleutel-element te stelen om Savages te verslaan.
Blood Ties
afleveringen 3 : Blood Ties
Het jaar 1980: Als Vandal Savage zich terug trekt achter het ijzeren gordijn, verdwijnen er op mysterieuze wijze nucleaire wetenschappers. Het team volgt Vandals-spoor diep in het hart van de Sovjet Unie. Ray probeert de knappe Sovjet- wetenschapper Valentina Vostock te verleiden om zo meer te weten te komen over de plannen van Savage. Maar als Valentina hem afwijst, is het aan Snag om hem te redden.
White Knights
afleveringen 4 : White Knights
Om Vandal Savage zwakker te maken besluit Rip Hunter om achter de financiële activa aan te gaan. Rip en Sara infiltreren hiervoor in Salvages-bank maar worden al snel ontdekt. Ondertussen maken Snart en Rory plannen om met Jax een tijdsprong te maken naar Central City. Zodat ze een waardevolle smaragd kunnen stelen. Professor Stein en Ray gaan op een gevaarlijke missie.
Fail-Safe
afleveringen 5 : Fail-Safe
Nadat sommige leden van het team zijn gevangen genomen en in een Russische Goelag zijn gegooid tijdens hoogtijdagen van de Koude Oorlog in 1986. Werkt Snart een snood plan uit om zijn kameraden te bevrijden. Echter Rip geeft Sara een geheime bij-missie dat niet alleen nadelig, maar ook fataal, kan zijn voor het team.
Star City 2046
afleveringen 6 : Star City 2046
Door een storing aan de Waverider belanden ze in het Star-City van 2046. De helden zien een verbijsterende versie van hun toekomst onder de ogen. Eén waarin ze Savage nooit hebben kunnen stoppen en waarin ze nooit naar huis zijn gegaan. De stad-ruïnes zijn vol met criminele, wat Rory ontroert. Sara is teleurgesteld over de vernietiging van haar huis, en overdondert door wat er met haar oude vriend Oliver Queen is gebeurd.
Marooned
afleveringen 7 : Marooned
Ze ontvangen een noodoproep van een ander tijdreisschip. Rip besluit de oproep te beantwoorden zodat hij de computer van dit schip kan gebruiken om Savage op te sporen. De rest van het team is wantrouwig en waarschuwt dat het weleens een val kan zijn. Rip gaat toch naar het andere schip en uiteindelijk blijkt het team gelijk te hebben. Ze worden aangevallen door tijd-piraten en de meeste van het team worden gevangen genomen. Het is aan Professor Stein om ze alle te redden.
Night of The Hawk
afleveringen 8 : Night of The Hawk
Het superheldenteam achtervolgt Savage naar een klein stadje in Oregon rond het jaar 1950. Wanneer ze daar aankomen ontdekken ze een reeks moorden en ze denken dat Savage erachter zit.
Left Behind
afleveringen 9 : Left Behind
Ray en Kendra komen als stelletje steeds dichter bij elkaar, terwijl Sara besluit om terug te gaan naar de League of Assassins en Ra's al Ghul.
Progeny
afleveringen 10 : Progeny
Rip vertelt het team dat ze op weg zijn naar de toekomst om een zeer krachtige bondgenoot van Savage uit te schakelen. Wanneer echter blijkt dat de bondgenoot op dat moment nog maar een veertien-jarig jongetje is, verdeelt dat de groep in twee kampen.
The Magnificent Eight
afleveringen 11 : The Magnificent Eight
Wanneer het team een plek zoekt om te schuilen, gaat Rip naar het Oude Westen. Wanneer hij daar aankomt, raakt de groep betrokken in een opstootje. Gelukkig komt een oude vriend van Rip, Jonah Hex erbij om de boel te redden.
Last Refuge
afleveringen 12 : Last Refuge
Een dodelijke huurmoordenaar genaamd The Pilgrim heeft het op het team van de Legends voorzien. Hij wil ze voorgoed van de aardbodem laten verdwijnen, door terug in de tijd te gaan en de jongere versies van henzelf uit te schakelen.
Leviathan
afleveringen 13 : Leviathan
Rip neemt het team mee naar Londen in het jaar 2166, drie dagen voordat zijn familie vermoord wordt. Hij denkt dat dit de laatste kans is om Savage te stoppen, hoewel die nu ook net op het toppunt van zijn krachten zit.
River of Time
afleveringen 14 : River of Time
Na verschillende pogingen in verschillende tijdzones heeft het team van Legends eindelijk Vandal Savage te pakken. Rip besluit dat ze Savage uitleveren aan de Time Masters, maar Snart en Rory hebben daar geen oren naar. Het duo denkt erover om de groep te verlaten en terug te keren naar hun oude leven.
Destiny
afleveringen 15 : Destiny
In de Vanishing Point onthullen de Time Masters de bron van hun kracht aan Rip en ook hoe en waarom ze het team hebben gemanipuleerd. Ondertussen wordt Mike opnieuw geprogrammeerd als Chronos om op Sara en Len te jagen. Vandal reist samen met Kendra naar 2166 om zijn lot vervullen.
Legendary
afleveringen 16 : Legendary
Rip brengt zijn teamleden terug naar 2016. Zodat ze hun 'normale' leven weer kunnen oppakken. Echter staan deze erop om hun missie te volbrengen. En spoedig achtervolgen ze Vandal en zijn gevangen Kendra en Carter.

 Casting

Brandon Routh

Ray Palmer / The Atom
Brandon Routh

Ray Palmer / The Atom
Caity Lotz

Sara Lance / White Canary
Caity Lotz

Sara Lance / White Canary
Dominic Purcell

Mick Rory / Heat Wave
Dominic Purcell

Mick Rory / Heat Wave
Amy Pemberton

Gideon (voice)
Amy Pemberton

Gideon (voice)
Tala Ashe

Zari Adrianna Tomaz / Isis
Tala Ashe

Zari Adrianna Tomaz / Isis
Jes Macallan

Ava Sharpe
Courtney Ford

Nora Darhk
Matt Ryan

John Constantine
Nick Zano

Nate Heywood
Tala Ashe

Zari Tarazi
Tala Ashe

Zari Tarazi
Shayan Sobhian

Behrad Tarazi
Adam Tsekhman

Gary Green
Lisseth Chavez

Esperanza 'Spooner' Cruz
Tala Ashe

Zari Tarazi / Zari Tomaz
Matt Ryan

Dr. Gwyn Davies

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "DC's Legends of Tomorrow"

Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel
Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken. Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: