Bad Blood

(0 stemmen)
Bad Blood
Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Bad Blood
Geregisseerd door : Simon Barry
In de zalen vanaf: 21 september 2017
Speelduur: 40 minuten
Genre: Thriller
Land : CA (2017)

 VOD

Bekijk Bad Blood via video on demand/streaming.

 Synopsis

Bad Blood is een verhaal over familie, trouw, verraad, macht, hebzucht en uiteindelijk wraak. Montreal maffiabaas Vito Rizzuto is een atypische crimineel. Overtuigd om vrede te stichten tussen de verschillende criminele groepen van Montreal, lukt het Rizzuto om ze samen te brengen en leidt deze als een CEO terwijl hij zorgt dat iedereen er goed geld aan overhoudt. Als Rizzuto wordt gearresteerd en uitgeleverd naar een zwaar beveiligde gevangenis in Colorado voor de moorden in 1981 op drie leden van de criminele familie Bonanno, begint zijn machtige imperium uit elkaar te vallen. Rizzuto kijkt machteloos toe totdat zijn wraak kan beginnen.

 2 Seizoenen

Seizoen 2 (2018)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 10/11/2018 Bad Blood is een verhaal over familie, trouw, verraad, macht, hebzucht en uiteindelijk wraak. Montreal maffiabaas Vito Rizzuto is een atypische crimineel. Overtuigd om vrede te stichten tussen de verschillende criminele groepen van Montreal, lukt het Rizzuto om ze samen te brengen en leidt deze als een CEO terwijl hij zorgt dat iedereen er goed geld aan overhoudt. Als Rizzuto wordt gearresteerd en uitgeleverd naar een zwaar beveiligde gevangenis in Colorado voor de moorden in 1981 op drie leden van de criminele familie Bonanno, begint zijn machtige imperium uit elkaar te vallen. Rizzuto kijkt machteloos toe totdat zijn wraak kan beginnen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (8 afleveringen)
afleveringen 1 : Who Are You?
Declan Gardiner, klom, vijf jaar na de dood van zijn baas Vito Rizzuto, naar de top van de drugshandel in Montreal door zijn rivalen te verwijderen en een deal te sluiten met een Mexicaans kartel. Na een bloedige gangoorlog neemt Declan de volledige controle over de drugshandel van Montreal over. Maar nieuwkomers uit Italië bemoeilijken de zaken.
afleveringen 2 : A Grapefruit Worth 20 Millions
Nadat Teressa en Christian Declan's die een kartelzending hebben gestolen, moeten een alliantie aangaan met Alex LaChance, hoofd van de bikerbende van Devil's Kings om het terug te krijgen voordat zijn betaling van vijf miljoen dollar is verschuldigd. Declan voelt de druk op een schuld aan het kartel en duwt zijn nieuwe concurrenten terug. Versplinterende loyaliteiten beginnen de status quo te destabiliseren.
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8

Seizoen 1 (2017)

6 afleveringen  | Uitzendingen : 21/09/2017 Bad Blood is een verhaal over familie, trouw, verraad, macht, hebzucht en uiteindelijk wraak. Montreal maffiabaas Vito Rizzuto is een atypische crimineel. Overtuigd om vrede te stichten tussen de verschillende criminele groepen van Montreal, lukt het Rizzuto om ze samen te brengen en leidt deze als een CEO terwijl hij zorgt dat iedereen er goed geld aan overhoudt. Als Rizzuto wordt gearresteerd en uitgeleverd naar een zwaar beveiligde gevangenis in Colorado voor de moorden in 1981 op drie leden van de criminele familie Bonanno, begint zijn machtige imperium uit elkaar te vallen. Rizzuto kijkt machteloos toe totdat zijn wraak kan beginnen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (6 afleveringen)
Scar Tissue
afleveringen 1 : Scar Tissue
Maffiabaas Vito Rizzuto wordt geplaagd door een gepleegde misdaad uit het verleden. Dit komt hem slecht uit want hij is net op het hoogtepunt van zijn invloed en macht.
Pacifier
afleveringen 2 : Pacifier
Declan zet zijn beste beentje voor en probeert in de voetsporen van zijn baas te treden. Hij komt er echter al snel achter dat dit alles behalve gemakkelijk is.
Feast or Famine
afleveringen 3 : Feast or Famine
Nico Jr. wil koste wat kost de plek van zijn vader innemen en hij zal nergens voor terugdeinzen om dit te kunnen bereiken. De vijanden van de familie blijven echter komen.
Home Is Where the Gun Is
afleveringen 4 : Home Is Where the Gun Is
Vito wordt vrijgelaten uit de gevangenis en wordt herenigd met iedereen. Vito nodigt Declan uit en besluit de oorlog te verklaren aan iedereen die hem heeft gedwarsboomd.
When You Got Nothin
afleveringen 5 : When You Got Nothin
Vito en Declan hebben besloten niets meer van niemand te pikken. Met hun tweeën zijn ze dan ook van plan om al hun vijanden, oude en nieuwe, uit de weg te ruimen.
You Can Never Hold Back Spring
afleveringen 6 : You Can Never Hold Back Spring
De bendeoorlog komt langzaam tot een einde en op het eerste ogenblik lijkt het erop dat Vito deze glansrijk gewonnen heeft. Er wachten echter nog steeds een aantal verborgen vijanden waar niemand rekening mee hield.

 Casting

Louis Ferreira

Domenic Cosoleto
Daniel Kash

Enzo Cosoleto
Daniel Kash

Enzo Cosoleto
Dylan Taylor

Ignazio 'Nats' Cosoleto
Lisa Berry

Nellie Bullock
Melanie Scrofano

Valentina Cosoleto

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Fargo - Thriller
1

Fargo

Thriller | 5 seizoen(en)  | 91 aflevering(en)
2014
Regie: Noah HawleyMet: Ewan McGregor, Michael Stuhlbarg, Shea Whigham,...In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor, de moord en de karakteristieke... Verder lezen...
Chicago P.D. - Thriller
2

Chicago P.D.

Thriller | 11 seizoen(en)  | 234 aflevering(en)
2014
Regie: Dick WolfMet: Jason Beghe, Patrick John Flueger, Jesse Lee Soffer,...District 21 van de Chicago Police Department bestaat uit 2 verschillende groepen: de uniform agenten die op straat patrouilleren om de dagelijkse criminaliteit te bestrijden en de inlichtingen eenheid, het team dat de zware criminaliteit in de stad voor haar rekening neemt. Leider van de... Verder lezen...
Criminal Minds - Thriller
4

Criminal Minds

Thriller | 16 seizoen(en)  | 396 aflevering(en)
2005
Regie: Jeff DavisMet: Matthew Gray Gubler, Joe Mantegna, Paget Brewster,...Criminal Minds lost problemen op rond het land. Dit team van elite FBI profilers analyse de meeste verdraaide criminale gedachten. Ze anticiperen hier op en reageren voor de volgende aanval is gebeurt. David Rossi (Joe Mantegna) komt terug van zijn pension om de Behavioral Analysis Unit terug te... Verder lezen...
Élite - Thriller
7

Élite

Thriller | 5 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2018
Regie: Carlos Caridad Montero, Darío Madrona, Miguel Herrán, María PedrazaMet: María Pedraza, María Pedraza, Itzan Escamilla,...Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: