Infos

Engelse titel : The Hot Zone
Geregisseerd door : James V. Hart & Richard Preston Jr.
In de zalen vanaf: 27 mei 2019
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk The Hot Zone via video on demand/streaming.

 Synopsis

The Hot Zone is het angstaanjagende waargebeurde verhaal over de oorsprong van het Ebola-virus, een zeer besmettelijk, dodelijk virus uit het centrale Afrikaanse regenwoud en de eerste aankomst op Amerikaanse bodem. In 1989, toen dit moordend virus plotseling verschijnt in chimpansees in een wetenschappelijk lab in de buitenwijken van Washington D.C. - op een steenworp afstand van het Witte Huis - is er geen remedie bekend. Een heldhaftige veteraan uit het Amerikaanse leger, die werkt met een geheim militair SWAT-team, brengt zichzelf in levensgevaar wanneer ze probeert te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de menselijke bevolking.

 2 Seizoenen

Anthrax (2021)

6 afleveringen  | Uitzendingen : 28/11/2021 After the events on 9/11, a team of experts track down the killer and mailer of the anthrax letters. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (6 afleveringen)
Noble Eagle
afleveringen 1 : Noble Eagle
In Florida, a man mysteriously falls ill and dies. Special Agent Matthew Ryker suspects an anthrax attack - how many others have been infected?
Hell's Chimney
afleveringen 2 : Hell's Chimney
Ryker’s investigation moves to New York as another case of anthrax occurs. Bruce Ivins begins having suspicions of his coworkers.
Neither Rain Nor Sleet...
afleveringen 3 : Neither Rain Nor Sleet...
An attack on Capitol Hill sends Ryker and his team to a mail facility that’s become a hot spot for anthrax infections.
Dream Boldly, Live Fully
afleveringen 4 : Dream Boldly, Live Fully
The FBI learns more about Bruce Ivins’ peculiar past behaviors after an old colleague raises red flags. Ryker and Dani trace the origin of the letters.
Stentor Roeselii
afleveringen 5 : Stentor Roeselii
All eyes shift to “Mr. Z.” As they start to zero in on a suspect, Ryker and Dani get new assignments - but that won’t stop them from chasing their lead.
RMR-1029
afleveringen 6 : RMR-1029

Seizoen 1 (2019)

6 afleveringen  | Uitzendingen : 27/05/2019 The Hot Zone is het angstaanjagende waargebeurde verhaal over de oorsprong van het Ebola-virus, een zeer besmettelijk, dodelijk virus uit het centrale Afrikaanse regenwoud en de eerste aankomst op Amerikaanse bodem. In 1989, toen dit moordend virus plotseling verschijnt in chimpansees in een wetenschappelijk lab in de buitenwijken van Washington D.C. - op een steenworp afstand van het Witte Huis - is er geen remedie bekend. Een heldhaftige veteraan uit het Amerikaanse leger, die werkt met een geheim militair SWAT-team, brengt zichzelf in levensgevaar wanneer ze probeert te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de menselijke bevolking. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (6 afleveringen)
Arrival
afleveringen 1 : Arrival
Dr. Nancy Jaax heeft één van de gevaarlijkste banen ter wereld om met dodelijke virussen om te gaan; na een labongeval wordt ze geconfronteerd met een mogelijke ebola-uitbraak op Amerikaanse bodem.
Cell H
afleveringen 2 : Cell H
Dr. Nancy Jaax en haar laboratoriumpartner, Dr. Peter Jahrling, moeten het heft in eigen handen nemen om de bron van het virus te bepalen voordat het zich verspreidt; Dr. Jaax overtuigt een medewerker ervan om monsters van geïnfecteerde apen te overhandigen.
Charlie Foxtrot
afleveringen 3 : Charlie Foxtrot
Vertegenwoordigers van verschillende instanties zijn het oneens over hoe ze de ontdekking van Dr. Nancy Jaax moeten aanpakken, dus ze realiseert zich dat er weinig protocollen bestaan om een dodelijk virus op het Amerikaanse grondgebied te bevatten; en een medewerker van de onderzoeksfaciliteit voor apen wordt ziek.
Expendable
afleveringen 4 : Expendable
Een medewerker van de onderzoeksfaciliteit voor apen wordt ziek, waardoor Dr. Nancy Jaax vreest dat het virus zich naar de menselijke bevolking heeft verspreid; Jerry Jaax zoekt naar een manier om zijn vrouw te beschermen; en Dr. Wade Carter is geobsedeerd door het blootleggen van de gevaren van Ebola.
Quarantine
afleveringen 5 : Quarantine
Dr. Nancy Jaax werkt onvermoeibaar om erachter te komen waarom het virus zich anders gedraagt dan verwacht bij menselijke slachtoffers; onvoorziene gevaren ontstaan bij de onderzoeksfaciliteit; Jaax wordt gedwongen om een keuze te maken tussen haar familie en haar plicht tegenover haar land.
Hidden
afleveringen 6 : Hidden
Een volatiele situatie binnen de onderzoeksfaciliteit komt tot een hoogtepunt; Dr. Jaax komt op, maar uitputting bedreigt de precisie die nodig is om de dreiging te steriliseren; de pers arriveert en buren worden zich bewust van het gevaar naast de deur.

 Casting

Julianna Margulies

Lt. Col. Nancy Jaax
Liam Cunningham

Wade Carter
Noah Emmerich

Lt. Col. Jerry Jaax
Topher Grace

Peter Jahrling
James D'Arcy

Trevor Rhodes
Paul James

Ben Gellis
Robert Wisdom

Vernon Tucker
Robert Sean Leonard

Walter Humbolt
Mark Kelly

Bruce Domanski
Nick Searcy

Frank Mays
Lenny Platt

Capt. Kyle Orman
Tony Goldwyn

Bruce Ivins
Daniel Dae Kim

Matthew Ryker
Harry Hamlin

Tom Brokaw
Dylan Baker

Ed Copak
Ian Colletti

Agent Chris Moore
Vanessa Matsui

Jody Hall

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: