Spinning Out

(0 stemmen)
Spinning Out
Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Spinning Out
Geregisseerd door : Samantha Stratton
In de zalen vanaf: 1 januari 2020
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2020)

 VOD

Bekijk Spinning Out via video on demand/streaming.

 Synopsis

Kat Baker, een getalenteerde, professionele kunstschaatsster staat op het punt staat haar schaatsen aan de wilgen te hangen na een rampzalige val. Wanneer Kat van de gelegenheid gebruik maakt om haar carrière als als duo voort te zetten met een getalenteerde partner, riskeert ze een meedogenloos bewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven zou kunnen ontrafelen. Op en naast het ijs, zullen Kat en haar nieuwe partner geconfronteerd worden met angstaanjagende kansen, letsel aan lichaam en ziel, financiële opoffering en zelfs potentiële mentale instorting op weg naar het realiseren van hun Olympische droom.

 1 Seizoenen

Seizoen 1 (2020)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 01/01/2020 Kat Baker, een getalenteerde, professionele kunstschaatsster staat op het punt staat haar schaatsen aan de wilgen te hangen na een rampzalige val. Wanneer Kat van de gelegenheid gebruik maakt om haar carrière als als duo voort te zetten met een getalenteerde partner, riskeert ze een meedogenloos bewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven zou kunnen ontrafelen. Op en naast het ijs, zullen Kat en haar nieuwe partner geconfronteerd worden met angstaanjagende kansen, letsel aan lichaam en ziel, financiële opoffering en zelfs potentiële mentale instorting op weg naar het realiseren van hun Olympische droom. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Now Entering Sun Valley
afleveringen 1 : Now Entering Sun Valley
Kat is van streek na een zware val en bezorgd om de obsessie van haar moeder en zus met kunstschaatsen. Ze wil iets anders in haar leven. Plots komt er een nieuw aanbod.
Welcome to the Family
afleveringen 2 : Welcome to the Family
Drastische beslissingen veranderen Kats carrièrepad, maar haar kans komt meteen in het gedrang door een onverwachte concurrent. Thuis worstelt Serena met Carol.
Proceed with Caution
afleveringen 3 : Proceed with Caution
Vertrouwensproblemen dwingen Dasha creatief te worden met haar training, waardoor de schaatsers uit hun comfortzone worden gehaald. Verdenkingen tegen Mitch groeien.
Keep Pinecrest Wild
afleveringen 4 : Keep Pinecrest Wild
Onder druk van de familie probeert Jenn haar blessure te verbergen, terwijl Serena door haar vooruitgang een doelwit wordt. De 'band' tussen Justin en Kat verslechtert.
Two for $40
afleveringen 5 : Two for $40
Marcus moet kiezen tussen zijn oude liefde en een nieuwe flirt. Carols nieuwe dieptepunt leidt tot een onverwachte bondgenoot. Justins laatste fout heeft grote gevolgen.
Have a Nice Day!
afleveringen 6 : Have a Nice Day!
Carols herstel gaat moeizaam van start. Kat raakt beter bevriend met Justin, maar haar ruzie met Jenn heeft nare gevolgen. Marcus staat voor een moeilijke beslissing.
Healing Times May Vary
afleveringen 7 : Healing Times May Vary
Dasha's pijnlijke geheimen worden onthuld. Kat wil zo graag winnen dat het ten koste gaat van haar geestelijke gezondheid. Serena's vader doet een ingewikkeld voorstel.
Hell Is Real
afleveringen 8 : Hell Is Real
Kats mentale crisis bereikt een breekpunt en veroorzaakt wijdverspreide schade. Mandy heeft een noodgeval. Serena voelt zich eenzaam.
#1 Mom
afleveringen 9 : #1 Mom
Kats uitbarsting heeft vernietigende gevolgen voor Marcus en Justin. Carol en Mitch overwegen een grote stap te nemen. Serena onthult een geheim over de val van Kat.
Kiss and Cry
afleveringen 10 : Kiss and Cry
Kat en Justins relatie en olympische dromen staan op instorten, terwijl de relaties om hen heen zich behoorlijk wankel naar hun eigen kruispunt begeven.

 Casting

Kaya Scodelario

Kat Baker
January Jones

Carol Baker
Willow Shields

Serena Baker
Willow Shields

Serena Baker
Evan Roderick

Justin Davis
Sarah Wright

Mandy Davis
Svetlana Efremova

Dasha Glushenko
Will Kemp

Mitch

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: