Infos

Geregisseerd door : Andrea Arnold
In de zalen vanaf: 2 mei 2012
Speelduur: 128 minuten
Genre: Drama, Romantisch
Land : Engeland (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De jonge Heathcliff wordt opgenomen in de familie Earnshaw. Hij moet zich staande houden in een weerbarstige omgeving. Heathcliff voelt zich sterk aangetrokken tot hun dochter Catherine, die hem de mooie kanten van het ruige plattelandsleven toont. Ergroeit een stille, hevige verliefdheid tussen hen. Maar Heathcliff's afkomst bemoeilijkt hun relatie. Wanneer hij jaren later als welgestelde heer terugkeert, probeert hij Catherine opnieuw voor zich te winnen. Hun verboden liefde groeit uit tot een obsessie. 
 
WUTHERING HEIGHTS is gebaseerd op de gelijknamige romanklassieker van Emily Bronte.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Wuthering Heights"

Wuthering Heights - Bespreking
Bespreking

Wuthering Heights

Regisseur Andrea Arnold maakt eens en voor altijd komaf met de clichés van de Britse kostuumdrama's. Fysieke cinema met weinig woorden en een vlammend hart. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Fish Tank - Drama
1
25 november 2009

Fish Tank

Drama Regie: Andrea ArnoldMet: Katie Jarvis, Kierston Wareing, Michael FassbenderMia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: