Infos

Geregisseerd door : Alexis Dos Santos
In de zalen vanaf: 12 mei 2010
Speelduur: 93 minuten
Genre: Drama, Komedie
Land : Engeland (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Gevoelige, originele en prettig ongeschoren coming-of-age film over de Belgische Vera en de Spaanse Axl die in de hippe scene van het Londense East End zichzelf hopen te vinden en daar pas in lijken te slagen als ze elkaar ontmoeten.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Unmade Beds"

Unmade Beds - Bespreking
Bespreking

Unmade Beds

Internationale jongeren zoeken in Londen naar de zin van hun leven. 'Unmade Beds' neemt genoeg hooi op de vork maar weet niet waar hij het moet gooien. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Boiling Point - Thriller, Drama
1
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Le Sixième enfant - Drama
4
05 oktober 2022
05 oktober 2022

Le Sixième enfant

Drama Regie: Léopold LegrandFranck, een schroothandelaar, en Mériem hebben vijf kinderen en een zesde is op komst. Ze hebben ernstige geldproblemen. Julien en Anna zijn advocaten en kunnen geen kinderen krijgen. Dit is het verhaal van een ondenkbare regeling.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: