Infos

Geregisseerd door : Fred Ledoux
In de zalen vanaf: 7 januari 2009
Speelduur: 91 minuten
Genre: Komedie
Land : België (2008)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Victor Granville, eigenaar van een fietsenfabriek dat zijn naam draagt, verneemt dat hij ernstig ziek is en laat zijn KMO over aan de groep "New Deal", een grote onderneming dat vooral actief is in de communicatie en media. Corinne (Lubna Azabal), een jonge kaderbediende van "New Deal", wordt als hoofd benoemd van "Granville" teneinde het bedrijf te herstructureren en om één van de twee productiebanden te schrappen. Teneinde op een "eerlijke" manier de ploeg arbeiders te kiezen die hun job mogen behouden, organiseert ze een competitie tussen de twee productiebanden : de band die de meeste fietsen produceert zal behouden blijven, de ploeg van de andere productieband zal ontslagen worden. Jean-Paul (Gaétan Wenders) en Bruno (Renaud Rutten), beide verantwoordelijk voor een productieband, hebben geen keuze, maar ze zweren geen klappen onder de gordel te geven teneinde hun vriendschap te beschermen... Zal dit mogelijk zijn wetende dat ze hun eigen job moeten zien te redden alsook deze van hun respectievelijke ploegen ?

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The Watchers - Horror
1
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."
Goodbye Julia
2
12 juni 2024

Goodbye Julia

 Regie: Mohamed KordofaniMet: Eiman Yousif, Siran Riak, Nazar GomaEen vreemde vriendschap bindt een rijke moslim-Soedanese vrouw uit het noorden aan een christelijke Soedanese vrouw uit het zuiden die berooid is na de dood van haar man. Wat zit er achter de bezorgdheid van de een ten opzichte van de ander?
Haikyu !! The Dumpster Battle - Animatie Film
3
12 juni 2024

Haikyu !! The Dumpster Battle

Animatie Film Regie: Susumu MitsunakaKarasuno Hoge School kwam door de voorrondes voor het Harutaka Volleybal Toernooi, dat vol zat met sterke teams. De ploeg ging door naar de derde ronde door Hyogo prefectuur vertegenwoordiger Inarizaki Hoge School te verslaan, die werd beschouwd als een van de favorieten voor het kampioenschap. Hun... Verder lezen...
Inside Out 2 - Animatie Film
5
19 juni 2024
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: