Infos

Geregisseerd door : Stephen Daldry
Speelduur: 113 minuten
Genre: Thriller, Drama, Avontuur
Land : Engeland (2014)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Het leven van twee jongens uit de krottenwijken van Rio verandert drastisch wanneer ze een portefeuille vinden tussen het vuilnis. Als de lokale politie opdaagt en een grote beloning uitkeert voor de vinder van de portefeuille beseffen de jongens Rafael (RICKSON TEVEZ) en Gardo (LUIS EDUARDO) dat wat ze gevonden hebben een belangrijke vangst moet zijn. Samen met hun vriend Rato (GABRIEL WEINSTEIN) probeert het trio de portefeuille te verbergen voor de politie. Tijdens hun zoektocht naar de geheimen achter de portefeuille van José Angelo (WAGNER MOURA) leren de jongens hun echte vrienden kennen. Ze beseffen dat ze de politie, die geleid wordt door de gevaarlijke Fréderico (SELTON MELLO), niet kunnen vertrouwen en doen een beroep op enkele Amerikaanse missionarissen- pastoor Julliard (MARTIN SHEEN) en zijn jonge assistente Olivia (ROONEY MARA)- om hen te helpen.

 VOD

Bekijk Trash via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: