Infos

Engelse titel : The World Is Not Enough
Geregisseerd door : Michael Apted

 Synopsis

Sir Robert King is een rijk man, aangezien hij olievelden bezit in Azerbeidzjan, en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord. James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen maar hij is te laat. Tijdens deze poging wordt hij beschoten door een, voor hem, onbekende dame. Met behulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist. De dochter van Sir King, Elektra, die vastbesloten is de nieuwe pijplijn, het levenswerk van haar vader, te voltooien blijkt ooit door Renard te zijn ontvoerd. Sir King heeft echter, mede op advies van M, nooit het losgeld betaald. M en James menen dat het leven van Elektra in gevaar is en M stuurt James, gewapend met de laatste snufjes van Q, naar Azerbeidzjan om Elektra te beschermen en om uit te vinden wie haar vader heeft vermoord.

 VOD

Bekijk The World Is Not Enough via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: