The September Issue

Van RJ Cutler
/10(0 stemmen)
The September Issue

Infos

Synopsis

THE SEPTEMBER ISSUE is een razend interessante documentaire die een unieke blik gunt in de voorbereidingen van de September Issue van Vogue, ook de Fashion Bible genoemd. Filmmaker R.J. Cutler, reeds bekroond met een Emmy Award voor zijn vroegere non-fictiewerk, kreeg de toestemming om Vogues befaamde hoofdredactrice ANNA WINTOUR, de paus van de modewereld, te volgen tijdens de vele maanden die voorafgaan aan de prestigieuze en immens populaire herfstcatalogus. 
 
De documentaire toont het reilen en zeilen in Vogues hoofdkwartier in Manhattan, maar volgt ook de belangrijkste photoshoots in Parijs en Rome (met SIENNA MILLER voor de voorpagina). De druk stijgt naarmate de deadline nadert, en Wintour demonstreert haar beruchte bikkelharde leiderschap in elk aspect van de productie. Niets haalt de uiteindelijke uitgave zonder haar toestemming en dat zorgt vaak voor ongenoegen bij haar werknemers. Het meedogenloze hoofdpersonage van THE DEVIL WEARS PRADA, Miranda Priestly (gespeeld door Meryl Streep), is gebaseerd op Anna Wintour. 
 
THE SEPTEMBER ISSUE biedt niet alleen een uniek inzicht in de modewereld, maar ook een persoonlijk portret van Anna Wintour en de mensen uit haar naaste omgeving. Niet te missen dus voor iedereen met een hart voor mode.

Fotogalerij "The September Issue" (4)

The September Issue - Foto 1 The September Issue - Foto 2 The September Issue - Foto 3 The September Issue - Foto 4

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The September Issue"

5 films waarin de modewereld centraal staat - Actueel

5 films waarin de modewereld centraal staat

Onze Cinenews redactie selecteerde vijf films waarin mode centraal staat. Zo wanen we ons ook even in deze glamoureuze wereld van mode en fashion.
The September Issue - Bespreking

The September Issue

Cutler verfilmt op de wijze van een documentaire de stress waaraan het team van het Amerikaans tijdschrift 'Vogue' onderhevig is voor de septemberuitgave. De focus wordt vooral gelegd op Anna Wintour.
Beleef het nieuwe filmseizoen in primeur: Brussels Movie Days - Actueel

Beleef het nieuwe filmseizoen in primeur: Brussels Movie Days

Er staat een nieuw filmseizoen voor de deur en dat weet Brussels Movie Days maar al te goed. Op 5 dagen tijd, van 9 tot 13 september, kan je tijdens dit nazomers filmfestival maar liefst tien avant-premières ontdekken.

"The September Issue" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Yakari - Animatie Film

Yakari

Animatie Film 
12 augustus 2020

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties