Infos

Synopsis

In deze duistere thriller gaat Edgar Allan Poe (John Cusack) samen met een jonge rechercheur uit Baltimore (Luke Evans) op jacht naar een seriemoordenaar die de verhalen van Poe gebruikt als basis voor een reeks beestachtige moorden. Alice Eve, Brendan Gleeson en Oliver Jackson-Cohen schitteren ook in deze film van regisseur James McTeigue (V for Vendetta). 
 
Als in het 19de-eeuwse Baltimore een moeder en haar dochter op gruwelijke wijze worden vermoord, doet rechercheur Emmett Fields (Luke Evans) een opzienbarende ontdekking. Het misdrijf lijkt op een bloederige fictionele moord die tot in details werd beschreven in de lokale krant en deel uitmaakt van een verzameling verhalen van de zonderlinge schrijver Edgar Allan Poe. Maar terwijl Poe door de politie wordt ondervraagd, vindt er opnieuw een gewelddadige moord plaats, ook ditmaal geïnspireerd op één van zijn populaire verhalen. 
 
Fields beseft dat een seriemoordenaar Poe's verhalen gebruikt voor zijn gruweldaden en roept de hulp van de auteur in om hier een eind aan te maken. Maar als iemand die Poe dierbaar is het volgende slachtoffer dreigt te worden, moet hij zijn eigen analytische vermogen aanwenden om de zaak op te lossen voor het te laat is.

Fotogalerij "The Raven" (4)

The Raven - Foto 1 The Raven - Foto 2 The Raven - Foto 3 The Raven - Foto 4

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Raven"

Drive-In Movies 2012 - Actueel

Drive-In Movies 2012

Het is zomer! Dat betekent dus mooi weer en lange nachten! De gelegenheid bij uitstek voor Drive-in movies!
The Raven - Bespreking

The Raven

Maar wat heeft Edgar Allan Poe nu in hemelsnaam gedaan tijdens de laatste uren van zijn leven? Een waar mysterie dat James McTeigue oplost zijn laatste film... op de manier van Poe, de voorvader van het mysteriegenre en het griezelverhaal.
Het BIFFF wordt dit jaar 30! - Actueel

Het BIFFF wordt dit jaar 30!

Vergeet niet dat morgen het BIFFF van start gaat! Ook dit jaar weer zal u uw filmhonger kunnen stillen met de gekste, creatiefste en meest bloederige, internationale films van het ogenblik... en dit tot en met 17 april!

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden