Infos

Geregisseerd door : David Bruckner
In de zalen vanaf: 18 augustus 2021
Speelduur: 107 minuten
Genre: Horror, Thriller
Land : Verenigde Staten (2021)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Na de onverwachte dood van haar man, blijft Beth (Rebecca Hall) alleen achter in het huis aan het meer dat hij voor haar bouwde. Beth doet haar best om alles te verwerken, maar lijdt aan erge nachtmerries. Ze heeft verontrustende visioenen van een geestachtige aanwezigheid in het huis die haar roept en benadert. Tegen het advies van haar vrienden in, begint ze te snuffelen in de bezittingen van haar man, op zoek naar antwoorden. Echter, wat ze vindt zijn geheimen die zowel vreemd als verontrustend zijn - een mysterie dat ze absoluut wilt ontrafelen.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Malignant - Horror
5
01 september 2021

Malignant

Horror Regie: James WanMet: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, Jake Abel"Malignant" is the latest creation from "Conjuring" universe architect James Wan ("Aquaman," "Furious 7"). The film marks director Wan's return to his roots with this new original horror thriller. In the film, Madison is paralyzed by shocking visions of grisly murders, and her torment worsens as... Verder lezen...
Till Death - Horror, Thriller
7
06 oktober 2021

Till Death

Horror, Thriller Regie: S.K. DaleMet: Megan Fox, Eoin Macken, Callan MulveyTill Death' vertelt het verhaal van Emma, die gehandboeid aan haar dode echtgenoot vast zit, als onderdeel van een gestoord plan voor wraak. Ze moet twee huurmoordenaars zien te overleven, die op weg zijn om het werk af te maken."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: