Infos

Geregisseerd door : Miranda July
In de zalen vanaf: 2 november 2011
Speelduur: 91 minuten
Genre: Drama
Land : Duitsland, Verenigde Staten (2011)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Sophie en Jason zijn twee dertigers in de grote stad. Ze kijken uit naar de komst van hun nieuwe kat, maar realiseren zich wel dat ze met handen en voeten aan het dier gebonden zullen zijn en hun leven praktisch voorbij zal zijn. Gelukkig hebben de twee nog één maand voordat het dier komt en te doen wat ze willen. Maar... wát willen ze eigenlijk? En wat is er eigenlijk terecht gekomen van al hun dromen en ambities? Zijn ze u¨berhaupt wel gelukkig - met elkaar?

 Meningen

 Al het nieuws over "The Future"

The Future - Bespreking
Bespreking

The Future

Een koppel dat op het slappe koord tussen onuitstaanbaar en charmant danst, een krakende voice-over vanuit het perspectief van een kat en temporele trucs die de hele narratief overhoop gooien. Inderdaad, artistiek manusje-van-alles Miranda July maakt het de iets conservatievere bioscoopbezoeker... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Boiling Point - Thriller, Drama
1
26 oktober 2022
26 oktober 2022

Boiling Point

Thriller, Drama Regie: Philip BarantiniMet: Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice FeethamOp een van de drukste avonden van het jaar in een van de populairste restaurants in Londen balanceert de charismatische chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) op het scherp van de snede terwijl meerdere persoonlijke en professionele uitdagingen alles dreigen te verwoesten waar hij voor heeft gewerkt.
Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
2
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.
Le Sixième enfant - Drama
4
05 oktober 2022
05 oktober 2022

Le Sixième enfant

Drama Regie: Léopold LegrandFranck, een schroothandelaar, en Mériem hebben vijf kinderen en een zesde is op komst. Ze hebben ernstige geldproblemen. Julien en Anna zijn advocaten en kunnen geen kinderen krijgen. Dit is het verhaal van een ondenkbare regeling.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: