Infos

Synopsis

Wanneer de familie van Billi (Awkwafina, Golden Globe winnaar 2020) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar eigenzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde. 
In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende ensemble cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.

Video's van "The Farewell"

Fotogalerij "The Farewell" (5)

The Farewell - Foto 1The Farewell - Foto 2The Farewell - Foto 3The Farewell - Foto 4The Farewell - Foto 5

Mening van bloggers

SCREENDEPENDENT
Review: Met haar nieuwe langspeler brengt Lulu Wang een verhaal dat haar echt na aan het hart ligt.
Informatie Regie: Lulu Wang Cast: Shuzhen Zhao, X Mayo, Awkwafina, Tei Ma, Han Chen & Diana Lin Genre: Drama, komedie Distributeur: The Searchers Releasedatum bioscoop: 22 januari 2020 Releasedatum DVD & Blu-Ray: 20 mei 2020, verdeeld door Remain in Light Releasedatum Op internationale prijsuitreikingen is steeds meer aandacht voor diversiteit. Zo waren tijdens de laatste […] Het bericht Review – The Farewell (2020) verscheen eerst op Screendependent. Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Farewell"

Andere films nu in de bioscoop...

Doubleplusungood - Politie

Doubleplusungood

Politie 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden