Infos

 Synopsis

Op het eiland Sint-Helena wacht Napoleon Bonaparte op het einde van zijn ballingschap. Een clandestien netwerk van Bonapartisten broedt een plan uit om hem in staat te stellen terug te keren naar Parijs. Een man zal zijn plaats innemen op Sint-Helena, terwijl hij eropuit trekt om de macht te heroveren. 
 
Vermomd als matroos vertrekt Napoleon, terwijl zijn dubbelganger, de echte matroos Eugène Lenormand, zijn plaats inneemt in het bed van de keizer. Maar de dingen gaan niet volgens plan, Napoleons boot loopt vertraging op en hij mist een cruciaal rendez-vous. Uiteindelijk komt hij alleen aan in Parijs en heeft hij geen vrienden.

 VOD

Bekijk The Emperor's New Clothes via video on demand/streaming.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Perfect Days - Drama, Komedie
3
29 november 2023

Perfect Days

Drama, Komedie Regie: Wim WendersMet: Koji Yakusho, Min Tanaka, Arisa NakanoHirayama lijkt volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als toiletreiniger in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek en boeken, en koestert hij zijn liefde voor bomen, die hij graag fotografeert. Een reeks onverwachte ontmoetingen onthult... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: