Infos

 • 9 augustus 2017
 • 119 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

De in Pakistaan geboren Kumail heeft een relatie met een Amerikaanse vrouw, Emily. Samen moet ze de verwachtingen zien te overwinnen van zijn familie en hun 1400 jaar oude tradities. Zijn ouders blijven hem onophoudelijk bestoken met potentiële bruiden voor een gearrangeerd huwelijk. Kumail probeert zich staande te houden tussen de twee totaal verschillende werelden.

Video's van "The Big Sick"

VOD

Laden en bekijken The Big Sick met VOD.

Fotogalerij "The Big Sick" (5)

The Big Sick - Foto 1 The Big Sick - Foto 2 The Big Sick - Foto 3 The Big Sick - Foto 4 The Big Sick - Foto 5

Mening van de pers

De Morgen
Review: Wanneer coma comedy wordt
Een klein filmpje dat in volle zomer de box office veroverde. Een waargebeurd ziekenhuisdrama dat tegelijk écht grappig is. The Big Sick is op vele vlakken een uitzonderlijke film – maar laat net de kans liggen om een klassieker in zijn genre te worden. Verder lezen
Een coma kan wonderen doen: Kumail Nanjiani en Emily Gordon verfilmen hun turbulente liefdesverhaal
Als zijn vrouw, Emily Gordon, tien jaar geleden geen twaalf dagen buiten westen was geweest, waren de twee nu niet getrouwd. En hadden ze geen film gemaakt die voor de Oscars getipt wordt. Een gesprek over ouders, Hugh Grant en mipsters. Verder lezen

Mening van de toeschouwers

 • Tegengestelde culturele grote liefde.
  The Big Sick is een Amerikaanse romantische komedie uit 2017 die geregisseerd werd door Michael Showalter en geschreven door Emily V. Gordon en Kumail Nanjiani. Stars: Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Adeel Akhtar en Anupam Kher. De film is een semi-autobiografisch verhaal over de relatie van komiek Kumail Nanjiani en diens echtgenote Emily V. Gordon. Nanjiani speelt zichzelf in de film, zijn echtgenote wordt vertolkt door actrice Zoe Kazan. 
   
  "Grappig, hartgrondig en oprecht, en intelligent, The Big Sick gebruikt zijn aantrekkelijke leiding en tegengestelde culturele thema’s te bewijzen de standaard gangbare formule nog altijd te hebben sommige frisse invalshoeken die te ontdekken zijn." 
   
  “hilarisch en hartverscheurend"Zonder twijfel één van de beste romantische komedies die ik gezien heb in een lange tijd. Een film die niet afzwakt in zijn verloop en dus twee uur vermaak brengt. Een aanrader.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "The Big Sick"

  Welke films kan je zoal gaan zien dit verlengd weekend? - Actueel

  Welke films kan je zoal gaan zien dit verlengd weekend?

  Het weekend kom als maar dichterbij. En weet je wat? 't Is een verlengd weekend! Joepie! Daarentegen zijn we er wel niet zeker van of de zon zich de komende dagen zal laten zien... Maar niet getreurd. Want... We kunnen naar de cinema!

  "The Big Sick" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden