Welke films kan je zoal gaan zien dit verlengd weekend? - Actueel Cinema

   - 

Het weekend kom als maar dichterbij. En weet je wat? ’t Is een verlengd weekend! Joepie! Daarentegen zijn we er wel niet zeker van of de zon zich de komende dagen zal laten zien… Maar niet getreurd. Want… We kunnen naar de cinema!

En er is voor ieder wat wils!

Voor Els (de mama): Els gaat “Lola Pater” kijken. Een dramatische komedie waarin een jongen op zoek gaat naar zijn vader die ondertussen een vrouw werd.

Voor Marc (de papa): Marc kan volop genieten van een geweldige thriller boordevol auto’s en blitsende auto-achtervolgingen.

Voor Korneel (de kleinste): Korneel geniet van “Uilenbal”, een familiale film die vriendschap zeer mooi in de kijker plaatst.

Voor Cédric (het Franstalig neefje): Cédric gaat “Les As de la Jungle” kijken, een animatiefilm die je doet schaterlachen!

En indien deze familie toch liever niet splitst dan kunnen Els, Marc, Korneel en Cédric nog steeds allemaal samen “The EmojiMovie: Express Yourself” kijken, een hilarische animatiefilm over het leven van de emoji’s in Textopolis.

Geniet van het weekend!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Nieuwe trailer voor The Batman! - Actueel
Actueel

Nieuwe trailer voor The Batman!

Warner Bros. Pictures presenteert "The Batman" van regisseur Matt Reeves, met in de hoofdrol Robert Pattinson als Gotham City's bekende misdaadbestrijder en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Verder lezen...
Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje? - Actueel
Actueel

Cinema Nova's 25ste verjaardag : Een feestje?

Na de onbegrijpelijke beslissing om cultuur opnieuw op slot te doen en de daaropvolgende burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de discriminerende maatregelen van onze 'jojoverheid', nodigt Cinema Nova iedereen uit om onze 25ste verjaardag te vieren op 25 uur 2 dagen lang! Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: