Welke films kan je zoal gaan zien dit verlengd weekend? - Actueel Cinema

   - 

Het weekend kom als maar dichterbij. En weet je wat? ’t Is een verlengd weekend! Joepie! Daarentegen zijn we er wel niet zeker van of de zon zich de komende dagen zal laten zien… Maar niet getreurd. Want… We kunnen naar de cinema!

En er is voor ieder wat wils!

Voor Els (de mama): Els gaat “Lola Pater” kijken. Een dramatische komedie waarin een jongen op zoek gaat naar zijn vader die ondertussen een vrouw werd.

Voor Marc (de papa): Marc kan volop genieten van een geweldige thriller boordevol auto’s en blitsende auto-achtervolgingen.

Voor Korneel (de kleinste): Korneel geniet van “Uilenbal”, een familiale film die vriendschap zeer mooi in de kijker plaatst.

Voor Cédric (het Franstalig neefje): Cédric gaat “Les As de la Jungle” kijken, een animatiefilm die je doet schaterlachen!

En indien deze familie toch liever niet splitst dan kunnen Els, Marc, Korneel en Cédric nog steeds allemaal samen “The EmojiMovie: Express Yourself” kijken, een hilarische animatiefilm over het leven van de emoji’s in Textopolis.

Geniet van het weekend!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms! - Actueel
Actueel

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms!

Zin om samen met de kinderen vol spanning af te tellen naar het moment dat ze hun schoentje mogen zetten voor de komst van Sinterklaas? Allemaal samen een leuke Sinterklaasfilm kijken is dé ideale manier. Verder lezen...
Neem de look van de The Dude over! - Actueel
Actueel

Neem de look van de The Dude over!

De bruine badjas, T-shirt en zonnebril van Jeff Bridges uit The Big Lebowski behoren tot de items die geveild worden ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de film. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: