Infos

Engelse titel : Sons of Philadelphia
Geregisseerd door : Jérémie Guez
In de zalen vanaf: 9 juni 2021
Speelduur: 105 minuten
Genre: Actie, Drama
Land : Verenigde Staten, Frankrijk (2020)

 Synopsis

Peter (Matthias Schoenaerts) groeide op in een Ierse maffiafamilie in Philadelphia. Hij is loyaal aan zijn neef Michael (Joel Kinnaman), die als een broer voor hem is. Na de gewelddadige dood van zijn vader werd de jonge Peter in het gezin van Michael opgenomen. Zijn trouw maakt de neven tot een sterk team. Maar de stad verandert en de Italianen winnen terrein. Michael accepteert de concurrentie niet en reageert steeds gewelddadiger. Peter kan hem met verstand niet meer bereiken. Terwijl hij het verraad dat het leven van zijn vader kostte niet los kan laten. Wat kan hij doen om een nieuwe escalatie te voorkomen?

 VOD

Bekijk Sons of Philadelphia via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Sons of Philadelphia"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: