Infos

Geregisseerd door : Christophe Gans
In de zalen vanaf: 26 april 2006
Speelduur: 119 minuten
Genre: Horror
Land : Verenigde Staten, Frankrijk, Japan (2005)

 Synopsis

Rose (Radha Mitchell) kan niet aanvaarden dat haar dochter Sharon lijdt aan een ongeneesbare dodelijke ziekte. Ondanks het protest van haar man gaat ze met het meisje naar een gebedsgenezer. Onderweg rijdt ze echter door een doorgang in de realiteit en komen ze terecht in het verlaten dorp Silent Hill waar Sharon verdwijnt. Samen met een politieagente start Rose een zoektocht naar haar dochter en komt ze meer te weten over het verleden van Silent Hill dat bewoond wordt door verschillende rare wezens en een soort van levende duisternis waartegen de overblijvende menselijke bewoners een hopeloze strijd voeren.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Silent Hill"

Warcraft : wrede oorlog of vrede en oorlog ? - Actueel
Actueel

Warcraft : wrede oorlog of vrede en oorlog ?

Warcraft, de MMORPG die 20 jaar geleden ontwikkeld werd door Blizzard Entertainement belaagt vanaf woensdag de bioscopen van ons koninkrijk ! Ter gelegenheid hiervan hebben we even een aantal video games opgelijst die verwerkt werden tot film... for better or for worse ! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: