Infos

Geregisseerd door : Stéphanie Di Giusto
In de zalen vanaf: 17 april 2024
Speelduur: 115 minuten
Land : Frankrijk, België (2023)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Het is het jaar 1870. De jonge Rosalie scheert zich vaker dan de andere meisjes omwille van de snelle haargroei waarmee ze haar hele leven te kampen krijgt. Ook haar gelaat moet eraan geloven, desondanks weigert ze tot een freak bestempeld te worden. Wanneer ze de café-eigenaar Abel ontmoet, trouwen ze, al is het hem vooral te doen om het geld daar hij in de schulden zit. Hij is dan ook niet op de hoogte van haar aandoening. Rosalie wil zich echter aanvaard voelen als vrouw en besluit haar geheim niet langer verborgen te houden.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Seks Discriminatie
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Vertoningen

 VOD

Bekijk Rosalie via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
4
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
6
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: