Infos

Engelse titel : Ridder Muis
Geregisseerd door : Tom Van Gestel

 Synopsis

Muis is een dappere ridder, altijd klaar om te vechten. Maar in een wereld zonder oorlog zit Muis zich vaak te vervelen. Tot de koning haar een spannende opdracht geeft: samen met haar beste vriendin Draak wordt ze op een zoektocht gestuurd. Vol overgave gooien ze zich in de strijd. Wanneer de missie (zoals altijd) dreigt te mislukken, ontploft Ridder Muis bijna van kwaadheid.  
 
Een nieuwe Ketnet-serie over twee beste vriendinnen - een vurige muis en een zachtaardige draak - en hun dolle avonturen in de verre, duistere maar oh zo grappige middeleeuwen. Ontdek de film, bestaande uit vier exclusieve afleveringen, op groot scherm. Gegarandeerd de leukste (eerste) bioscoopervaring. 
 
Dompel je volledig onder in de sfeer van de film.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: