Infos

  • 3 september 2008
  • 99 minuten
  • Verenigde Staten (2008)
  • Engels

Synopsis

Redbelt speelt zich af in West Los Angeles, in een wereld die bevolkt is met uitsmijters, kooivechters, flikken en leden van speciale eenheden. De film vertelt het verhaal van Mike Terry (Chiwetel Ejiofor), een jiujitsu leraar die nooit heeft willen deelnemen aan wedstrijden, en liever een eerbaar leven leidt door in zijn school zelfverdediging te onderwijzen in naleving van de samoeraicode. 
 
Terry en zijn vrouw Sondra (Alicia Braga) hebben alle moeite van de wereld om de zaak voor een faillissement te behoeden en de eindjes aan elkaar te knopen. Op een donkere, regenachtige avond gebeurt in de school een ongeval waarbij een politieagent buiten dienst (Max Martini) en een advocate (Emily Moritimer) betrokken zijn. Dat brengt een reeks gebeurtenissen teweeg die Terry's leven drastisch zullen veranderen. Hij maakt kennis met de wereld van promotoren (Ricky Jay, Joe Mantegna) en de filmster Chet Frank (Tim Allen). Om zijn schulden te kunnen betalen en zijn eer te herwinnen, moet Terry uiteindelijk toch voor de eerste keer in zijn leven in de ring stappen.

Video's van "Redbelt"

Fotogalerij "Redbelt" (5)

Redbelt - Foto 1 Redbelt - Foto 2 Redbelt - Foto 3 Redbelt - Foto 4 Redbelt - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Redbelt"

Redbelt - Bespreking

Redbelt

David Mamet is een legendarisch toneelauteur ('Glengarry Glen Ross'), formidabele scenarist ('The Untouchables') en subversieve cineast ('Spartan')... Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties