Infos

Geregisseerd door : Rebecca Zlotowski
In de zalen vanaf: 15 februari 2017
Speelduur: 105 minuten
Land : Frankrijk, België (2016)

 Synopsis

Kate en Laura Barlow zijn twee Amerikaanse vrouwen die in de jaren 1930 optreden met hun bovennatuurlijke gaven. In Parijs, de laatste stop van hun internationale tournee, kruist hun pad met dat van André Korben, een Franse filmproducent. Gefascineerd door hun gave, vraagt Korben hen om in zijn volgende film te spelen, een uiterst ambitieus project. Een donkere schaduw zal zich weldra over heel Europa werpen, maar Kate en Laura storten zich halsoverkop in een verleidelijk avontuur van cinema, glamour, experimentatie en emotie.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Boy from Heaven - Thriller
3
23 november 2022

Boy from Heaven

Thriller Regie: Tarik SalehMet: Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mehdi Dehbi,...Adam, afkomstig uit een eenvoudige vissersfamilie, wordt toegelaten op de prestigieuze Al-Azhar Universiteit in Caïro, het epicentrum van de macht van de soennitische islam. Op zijn eerste dag sterft de grootimam, het hoofd van de instelling. Adam bevindt zich, zonder het zelf te willen, middenin... Verder lezen...
Blue Velvet - Politie, Thriller
8
01 januari 1986

Blue Velvet

Politie, Thriller Regie: David LynchMet: Isabella Rossellini, Kyle MacLachlan,...Een hallucinante thriller in een idyllisch Amerikaans stadje. Een afgesneden mensenoor vormt aanleiding voor een weerzinwekkend portret van de perverse schaduwkanten van de menselijke psyche. Een onverslijtbare film noir, mijlpaal in de nachtmerrie-cinema.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: