Infos

Geregisseerd door : Brian de Palma
In de zalen vanaf: 13 februari 2013
Speelduur: 100 minuten
Genre: Thriller
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Een erotische thriller zoals alleen Brian De Palma ze kan maken. PASSION, een remake van de Franse film CRIME D'AMOUR van Alain Corneau, vertelt het verhaal van een dodelijke machtsstrijd tussen twee vrouwen in de beenharde zakenwereld. Christine (McAdams) beschikt over een natuurlijke elegantie en flair die men associeert met iemand met veel geld en macht. Haar protégée, Isabelle (Rapace), is onschuldig, lieftallig en weinig assertief, maar zit boordevol straffe ideeën die Christine zonder enige wroeging steelt. Christine leidt haar pupil steeds dieper in een spel van verleiding, manipulatie, dominantie en vernedering. Maar wanneer Isabelle het bed in duikt met de minnaar van Christine, breekt de hel los.

 Meningen

 Al het nieuws over "Passion"

Passion - Bespreking
Bespreking

Passion

Brian De Palma keert terug naar het genre dat hem het nauwst aan het hart ligt en speelt stout met de geest (en de verwachtingen) van de kijker. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sundown - Drama, Thriller
8

Sundown

Drama, Thriller Regie: Michel FrancoMet: Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Iazua LariosHet Britse welgestelde koppel Alice en Neil zijn op vakantie in Acapulco. Ook hun kinderen Colin en Alexa zijn mee. Wanneer zich elders een noodgeval voordoet, valt hun trip in het water. Terwijl een familielid de hechte band onderling verstoort, lopen de spanningen binnen het gezin op.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: