Op de vlucht!

/10(0 stemmen)
Op de vlucht!

Infos

  • Op de vlucht!
  • 29 september 2021

Synopsis

1942. Een dag voor Kerstmis worden de ouders van Gerda en Otto gearresteerd. Als leden van het Noorse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog keerden ze zich tegen de Nazi's. De kinderen blijven alleen achter in huis en ontdekken al snel dat hun ouders iets verborgen hadden in de kelder ... Sarah en Daniel, twee joodse kinderen, houden zich er schuil in een geheime kast. Kunnen Gerda en Otto de opdracht van hun ouders volbrengen en hun nieuwe vrienden veilig over de grens naar Zweden brengen?  
 
Een verhaal over angst, vriendschap, vertrouwen en vooral over moed - je hoeft heus niet groot te zijn om je dapper te gedragen. Deze spannende boekverfilming is gebaseerd op historische feiten.

Fotogalerij "Op de vlucht!" (17)

Op de vlucht! - Foto 1 Op de vlucht! - Foto 2 Op de vlucht! - Foto 3 Op de vlucht! - Foto 4 +12Op de vlucht! - Foto 5 Op de vlucht! - Foto 6 Op de vlucht! - Foto 7 Op de vlucht! - Foto 8 Op de vlucht! - Foto 9 Op de vlucht! - Foto 10 Op de vlucht! - Foto 11 Op de vlucht! - Foto 12 Op de vlucht! - Foto 13 Op de vlucht! - Foto 14 Op de vlucht! - Foto 15 Op de vlucht! - Foto 16 Op de vlucht! - Foto 17

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

"Op de vlucht!" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Délicieux

Délicieux

 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden