Mening van de pers

Filmmagie
Review: Samen met Elena en Jack leren we geleidelijk dat het leven zich niet aanpast aan de liefde, maar dat het omgekeerd wel kan, als je heel goed vasthoudt.
Laia Costa en Josh O'Connor zagen we eerder aan het werk in respectievelijk de arthousehits Victoria en God’s Own Country. Samen met het subtiele scenario, de korrelige fotografie en de (indie)rocksoundtrack zorgt die casting voor een typische arthousefeel. De muziek legt het gepaste accent, met ‘I Want You’ van Elvis Costello als het lied van de ontluikende liefde en ‘The Other Side of Mt. Heart Attack’ van Liars als aanvulling bij een scène waaruit de grenzeloze toewijding van het koppel... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Video's van "Only You"

Infos

  • Only You
  • 14 augustus 2019
  • 119 minuten
  • Engeland (2018)
  • Engels

Synopsis

Elena, 35, en Jake, 26, ontmoeten elkaar op oudejaarsavond, bikkelend om dezelfde taxi, die ze dan maar besluiten te delen. Na de rit gaan ze niet gewoon elk hun eigen weg. De toevallige ontmoeting blijkt het begin van een passionele relatie. Na slechts enkele weken gaan ze al samenwonen, en niet veel later volgen de eerste voorzichtige gesprekken over een gezin.  
Terwijl de seizoenen voorbijvliegen, haalt de realiteit hen echter in. Verliefd worden was het makkelijke gedeelte. Kunnen ze elkaar blijven liefhebben als het leven hen niet alles geeft waar ze op gehoopt hadden?

Fotogalerij "Only You" (4)

Only You - Foto 1 Only You - Foto 2 Only You - Foto 3 Only You - Foto 4

Andere films nu in de bioscoop...

Rocks - Drama

Rocks

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden