Infos

Geregisseerd door : Ivan Reitman
In de zalen vanaf: 20 september 2006
Speelduur: 95 minuten
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Een relatie beëindigen is nooit makkelijk; maar soms is het zelfs gevaarlijk. 
Matt Saunders (Luke Wilson) denkt dat hij eindelijk de perfecte vriendin gevonden heeft in de bloedmooie Jenny Johnson (Uma Thurman), die heel toevallig ook de superheldin G-Girl is. Wanneer Jenny/G-Girl iets te bezitterig wordt, wil Matt een einde maken aan de relatie. Maar hoe leg je dat uit aan een vrouw die kan vliegen, die jongleert met auto's, die gaten in staal brandt met haar ogen? De gekwetste Jenny/G-Girl haalt daarop al haar superkrachten boven om Matt's nieuwe romance met zijn collega Hannah Lewis te laten mislukken.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Seks Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: