Infos

Synopsis

Tomasso Cantone is de jongste telg van een grote, traditionele familie van pastamakers in Puglia, in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie om schrijver te worden en woont samen met zijn vriend Marco - een leven waar zijn conservatieve familie niet van op de hoogte is.  
Als zijn vader hem vraagt om terug te keren naar Lecce om er mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso, die daar helemaal geen zin in heeft, om uit te komen voor zijn homoseksualiteit. Hij hoopt dat hij op die manier aan zijn verplichtingen kan ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer Antonio.  
Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij te allen prijze had willen vermijden. "Mine vaganti" is een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, liefde en vrijheid.

Video's van "Mine Vaganti"

Fotogalerij "Mine Vaganti" (11)

Mine Vaganti - Foto 1 Mine Vaganti - Foto 2 Mine Vaganti - Foto 3 Mine Vaganti - Foto 4 +6Mine Vaganti - Foto 5 Mine Vaganti - Foto 6 Mine Vaganti - Foto 7 Mine Vaganti - Foto 8 Mine Vaganti - Foto 9 Mine Vaganti - Foto 10 Mine Vaganti - Foto 11

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties