Infos

Engelse titel : Lucky
Geregisseerd door : John Carroll Lynch
In de zalen vanaf: 7 februari 2018
Speelduur: 88 minuten
Genre: Drama, Komedie
Land : Verenigde Staten (2017)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Lucky is een eenzame oude cowboy.  
Hij rookt, lost kruiswoordraadsels op en doolt rond in zijn ietwat verlaten woestijndorp. Zijn dagen brengt hij door met het veranderen van de wereld... vanuit zijn stamkroeg.  
Hij rebelleert tegen alles en iedereen, en vooral tegen het verstrijken van de tijd. Als man in de 90 komt hij in een spirituele zoektocht terecht.

 VOD

Bekijk Lucky via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Lucky"

Lucky: Een mooi eerbetoon - Actueel
Actueel

Lucky: Een mooi eerbetoon

Voor zijn eerste productie flirt de Amerikaanse John Carroll Lynch met een biografie en een bescheiden epos. Lucky schetst - bijna - het portret van hoofdacteur, Harry Dean Stanton, die ook een uiterst indrukwekkende filmografie heeft. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: