Infos

Geregisseerd door : Léa Pool
Speelduur: 100 minuten
Land : Canada (2001)

 Synopsis

Een nieuwe studente aan een meisjesschool raakt bevriend met haar twee nieuwe kamergenotes. Later komt ze er achter dat de twee geliefden van elkaar zijn. Als één van de twee besluit dat ze niet durft om met de relatie verder te gaan doet de andere er alles aan om haar terug te winnen.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Competencia oficial - Komedie
6
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Competencia oficial

Komedie Regie: Mariano Cohn & Gastón DupratMet: Penelope Cruz & Antonio BanderasEen miljardair zakenman besluit een film te maken om een stempel op de geschiedenis te drukken. Hij huurt de besten in: de beroemde filmmaker Lola Cuevas, de Hollywood-ster Félix Rivero en de radicale theateracteur Iván Torres. Maar als hun talent groot is... is hun ego nog groter!
Nope - Horror, Science-Fiction
8
17 augustus 2022
17 augustus 2022

Nope

Horror, Science-Fiction Regie: Jordan PeeleMet: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun"Wat is een slecht mirakel?" Oscar® winnaar Jordan Peele ontwrichtte en herdefinieerde de moderne horror met Get Out en daarna Us. Deze zomer herinterpreteert hij de film met een nieuwe pop-nachtmerrie: het grootse horror-epos Nope. De film herenigt Peele met Oscar® winnaar Daniel Kaluuya (Get... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: