Infos

Geregisseerd door : Régis Wargnier
In de zalen vanaf: 9 maart 2011
Speelduur: 98 minuten
Genre: Drama
Land : Frankrijk (2010)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Leïla krijgt na 5 jaar gevangenis haar vrijheid terug. Ze zal Yannick ontmoeten, een jonge atleet die blind werd na een ongeval. De enige discipline die hij met zijn handicap kan beoefenen is hardlopen. Dat is dan wel met een gids waarmee hij verbonden is met een draad. Leïla, die vroeger ook atlete was op topniveau zal in dit geval zijn gids zijn. Leïla zwijgt stil over haar verleden. Yannick, die stikt in het medelijden van zijn entourage gaat akkoord met die stilte. De training, gevolgd door de competitiewedstrijden gaan hen helpen om te herstellen, de één met de andere.

 VOD

Bekijk La Ligne droite via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
2
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Skunk - Drama
8
13 maart 2024

Skunk

Drama Regie: Koen MortierMet: Thibaud Dooms, Natali Broods, Dirk RoofthooftSKUNK volgt Liam, een verwaarloosde tiener die opgroeit in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een jeugdinstelling die tevens haar eigen regels en misbruiken heeft. Ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, toch blijft het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: