L'Extraordinaire Voyage du Fakir

/10(0 stemmen)
L'Extraordinaire Voyage du Fakir

Infos

 • The Extraordinary Journey of the Fakir
 • 30 mei 2018
 • 100 minuten
 • Frankrijk (2017)
 • Engels

Synopsis

In een buurt van New Delhi verblijft een kolonie magiërs, poppenspelers, vuurspuwers en andere kunstenaars. Onder hen ook Aja, die als kind al blijk gaf van een uitzonderlijk talent. Hij is een 'fakir', die kan zweven, sabels inslikken en hij is voorzien van een reeks van trucs, die hij tot in de puntjes beheerst. Ook verricht hij wonderbaarlijke genezingen. Maar als zijn moeder hem een vliegticket naar Parijs geeft en hem opdraagt om er een geheimzinnige opdracht te vervullen, is hij helemaal van streek. Hij heeft zijn wijk namelijk nooit eerder verlaten.

Video's van "L'Extraordinaire Voyage du Fakir"

VOD

Laden en bekijken L'Extraordinaire Voyage du Fakir met VOD.

Fotogalerij "L'Extraordinaire Voyage du Fakir" (5)

L'Extraordinaire Voyage du Fakir - Foto 1 L'Extraordinaire Voyage du Fakir - Foto 2 L'Extraordinaire Voyage du Fakir - Foto 3 L'Extraordinaire Voyage du Fakir - Foto 4 L'Extraordinaire Voyage du Fakir - Foto 5

Mening van de toeschouwers

 • Zeer mooie film alleen spijtig dat het reclame is voor een klotewinkel
  Ontroerende film, mooie beelden

 • Zeemzoet maar niet té
  Dit is een echte zeemzoete film die echt niet onder stoelen of banken steekt dat hij dat wil zijn en daarom is het niet te plakkerig. Er zit voldoende humor is, het verhaal is lief en wordt ook aandoenlijk verteld. Ik ben geneigd deze film veel te vergeven.

 • Een ontmoetingsreis met happy end.
  -The Extraordinary Journey of the Fakir is een Frans/Engelstalige komedie-avontuur film geregisseerd door Ken Scott en starring Dhanush, het is een produktie in samenwerking met België-Frankrijk-Italië-Indië en Canada. Het is gebaseerd op een novelle door Romain Puertolas getiteld ”The Extraordinary Journey of the Fakir Who Got Trapped in an Ikea Wardrobe”. ----- Film die een ontmoetingsreis van een jonge arme Indiër (die in Indië als fakir zijn geld verdiende) die besluit het geluk en ook een poging onderneemt om zijn Franse vader te vinden waar zijn reis vanuit Indië start en vervolgens naar Frankrijk verloopt en dan verder afdwaalt naar andere landen door onverwachte en wat ongelukkige gebeurtenissen en toevalligheden, film met een komische noot en ook een verhaal van lotsbestemming en ontmoeting van gelijkgestemde zielen in verscheidene landen die een zet in de richting van geluk geven voor hem en andere welke het interessante van de film brengt maar ook wel een verhaal geeft van avontuur welke wel een beetje een beperking zou kunnen zijn. ----- Film wordt goed onthaalt zowel door bioscoop als bioscooppubliek. Het is een goed filmpje voor mij dan wel misschien met een beperking.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden