Infos

 • 18 oktober 2017
 • 98 minuten
 • Frankrijk (2017)
 • Frans

Synopsis

Knock, een voormalige oplichter die arts is geworden, verhuist naar het kleine dorpje Saint-Maurice om er zijn "methode" om rijk te worden toe te passen: hij gaat de bevolking overtuigen dat achter elke gezonde mens een ziekte schuilt. Hiervoor vindt hij voor al zijn patiënten een echte of denkbeeldige ziekte. Knock wordt meester in de kunst van het verleiden en manipuleren en staat op het punt zijn doel te bereiken. Maar twee onvoorziene gebeurtenissen komen zijn plannen dwarsbomen: hij wordt verliefd en wordt bedreigd door iemand uit zijn duister verleden.

Video's van "Knock"

VOD

Laden en bekijken Knock met VOD.

Fotogalerij "Knock" (7)

Knock - Foto 1 Knock - Foto 2 Knock - Foto 3 Knock - Foto 4 +2Knock - Foto 5 Knock - Foto 6 Knock - Foto 7

Mening van de toeschouwers

 • Een overbodige film
  In Frankrijk zal deze waarschijnlijk wel wat sucses gehad hebben. Het is dan ook een typische film gericht op een Frans publiek. Jammer, maar op geen enkel moment kon deze film mij bekoren, slaapverwekkend bij momenten, door een gebrek aan interessante elementen en door een deel ongeloofwaardigheid.

 • Dokter Knock.
  Knock is een Franse film gerealiseerd door Lorraine Levy. Het betreft een cinematografische adaptatie van het toneelstuk “Knock ou le Triomphe de la médecine” van Jules Romains geschreven in 1923. Een film die voor mij wat zwakjes (braaf) en stijf qua verloop overkwam maar een mooie vertolking van Omar Sy weer aanbied aan zijn toeschouwers waar we altijd van hem kunnen op rekenen zelfs in deze andere rolvertolking dan we gewoon zijn van hem.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden