Infos

Geregisseerd door : Oliver Parker
In de zalen vanaf: 12 oktober 2011
Speelduur: 96 minuten
Genre: Komedie
Land : Engeland (2011)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Rowan Atkinson speelt in de komische spionagethriller Johnny English Reborn opnieuw de rol van de toevallige geheim agent die niet bang is voor gevaar. In zijn nieuwste avontuur moet de ongewone geheim agent van de Britse geheime dienst voorkomen dat een bende internationale moordenaars een wereldleider liquideert en zo wereldwijd chaos veroorzaakt. 
 
In de jaren dat deze topspion van MI7 van de kaart verdwenen was, zat hij zijn unieke vaardigheden te verfijnen in een afgelegen gebied in Azië. Maar als de bazen van zijn dienst ontdekken dat het leven van de Chinese premier in gevaar is, moeten ze hun onorthodoxe agent opsporen. Nu de wereld hem weer nodig heeft, komt Johnny English weer in actie. 
 
Aangezien hij maar één kans heeft op een goede afloop, moet hij de nieuwste hightechsnufjes gebruiken om de samenzwering te ontrafelen, die tot in de KGB, de CIA en zelfs tot in MI7 is doorgedrongen. Amper een paar dagen voor de staatsleiders bijeenkomen, moet één man al zijn trucjes tevoorschijn halen om ons allemaal te beschermen. Voor Johnny English is een ramp misschien een optie, maar een mislukking zeker niet.

 Meningen

 Al het nieuws over "Johnny English Reborn"

Johnny English Reborn - Bespreking
Bespreking

Johnny English Reborn

De weinig getalenteerde (maar daarom niet minder enthousiaste) Britse spion is terug. En hij is zowaar grappig geworden! Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: