Infos

 • Aus Dem Nichts
 • 17 januari 2018
 • 106 minuten
 • Duitsland (2017)
 • Duits

Synopsis

In een tel verandert het leven van Katja voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en haar zoon. Het duurt niet lang voordat de politie twee verdachten arresteert als daders. Het blijkt een jong stel te zijn met een neo-nazi achtergrond. Maar om de daders er niet te makkelijk vanaf te laten komen neemt Katja, voor haar overleden gezin, het heft in eigen handen.

Video's van "In the Fade"

Fotogalerij "In the Fade" (6)

In the Fade - Foto 1 In the Fade - Foto 2 In the Fade - Foto 3 In the Fade - Foto 4 +1In the Fade - Foto 5 In the Fade - Foto 6

Mening van de toeschouwers

 • Uit het niks.
  -In the Fade (Duits: Aus dem Nichts) is een 2017 Duitse drama film geregisseerd door Fatih Akin. Het was geselecteerd te strijden voor de Palme d'Or in de hoofd competitie sectie op de 2017 Cannes Film Festival. In Cannes, Diane Kruger won de Beste Actrice award. Het was geselecteerd als de Duitse ingave voor de Beste Buitenlands Talige Film op de 90ste Academy Awards, halend de December shortlist. Het won de 2018 Golden Globe Award voor Beste Buitenlands Talige Film. ----- De film is genaamd naar een lied van de Amerikaanse rock band Queens of the Stone Age, van wie hoofdzanger, Josh Homme, schreef de films partituur. ----- "In the Fade bewijst Diane Kruger is meer dan op voor de taak van het dragen van een film — zelfs als het eindresultaat niet helemaal opleeft tot haar opmerkelijk werk. "----- “Algemeen gunstige reviews”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  "In the Fade" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Girl - Drama

  Girl

  Drama 
  Niet Schieten - Drama

  Niet Schieten

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden