Huisdierengeheimen 2

/10(0 stemmen)
Huisdierengeheimen 2

Mening van de pers

De Morgen
Review: de franchise is nu al afgezaagd
Honden slapen zo’n 18 uur per dag. En wij vermoeden hetzelfde van de makers van The Secret Life of Pets 2 (Huisdiergeheimen 2). Met de overschotjes van deel 1 flansten ze een minder gesmaakte sequel in elkaar. Verder lezen

Mening van bloggers

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Video's van "Huisdierengeheimen 2"

Infos

Synopsis

Max (Patton Oswalt) staat voor grote veranderingen in zijn leven. Zijn eigenaar (Ellie Kemper) is nu getrouwd en heeft een peuter, Liam. Max is zo bezorgd over de bescherming van de jongen dat hij een zenuwtik ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan de boerderij ontmoeten Max en zijn vriend Duke (Eric Stonestreet) honden-intolerante koeien, vijandige vossen en een angstaanjagende kalkoen, wat zijn angst alleen maar vergroot. Gelukkig wordt Max begeleid door Rooster (Harrison Ford, die zijn debuut in animatie maakte), een ervaren boerderijhond die hem dwingt zijn neuroses op te geven, zijn innerlijke alfa te vinden en Liam iets meer vrijheid te geven. 
 
Ondertussen, terwijl haar hospita weg is, probeert de dappere Gidget (Jenny Slate) Max's favoriete speeltje te redden van een met katten gevulde flat met behulp van haar katachtige vriendin, Chloe (Lake Bell), die de geneugten van kattenkruid heeft ontdekt.  
 
En Snowball (Kevin Hart), een gek maar schattig konijn, denkt dat hij een echte superheld is nadat zijn minnares Molly hem in een superhelden pyjama heeft gekleed. Maar als Daisy (Tiffany Haddish), een onverschrokken Shih Tzu, Sneeuwbal om hulp komt vragen op een gevaarlijke missie, moet hij de moed hebben om de held te worden die hij zegt te zijn.  
 
Zullen Max, Snowball, Gidget en de rest van de bende de moed vinden om hun grootste angsten onder ogen te zien?

Fotogalerij "Huisdierengeheimen 2" (11)

Huisdierengeheimen 2 - Foto 1 Huisdierengeheimen 2 - Foto 2 Huisdierengeheimen 2 - Foto 3 Huisdierengeheimen 2 - Foto 4 +6Huisdierengeheimen 2 - Foto 5 Huisdierengeheimen 2 - Foto 6 Huisdierengeheimen 2 - Foto 7 Huisdierengeheimen 2 - Foto 8 Huisdierengeheimen 2 - Foto 9 Huisdierengeheimen 2 - Foto 10 Huisdierengeheimen 2 - Foto 11

"Huisdierengeheimen 2" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

The Boss Baby: Family Business - Animatie Film

The Boss Baby: Family Business

Animatie Film 
The Croods 2 - Familie, Animatie Film

The Croods 2

Familie, Animatie Film 
Pieter Konijn 2 : Stad op Stelten - Animatie Film

Pieter Konijn 2 : Stad op Stelten

Animatie Film 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties