Infos

Synopsis

De studio die ons eerder Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda bracht, stelt ons nu How to Train Your Dragon voor, een komisch avontuur gebaseerd op het boek van Cressida Cowell, dat plaatsheeft in de mythische wereld van onverschrokken Vikingen en woeste draken. Het hoofdpersonage is een Vikingjongen, Hikkie, die op het eiland Berk woont, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd... dat niemand minder is dan de vader van Hikkie. Maar wanneer Hikkie samen met andere Vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet (waarmee hij ook bevriend zal raken), wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hikkie om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.

Fotogalerij "Hoe tem je een draak" (18)

Hoe tem je een draak - Foto 1 Hoe tem je een draak - Foto 2 Hoe tem je een draak - Foto 3 Hoe tem je een draak - Foto 4 +13Hoe tem je een draak - Foto 5 Hoe tem je een draak - Foto 6 Hoe tem je een draak - Foto 7 Hoe tem je een draak - Foto 8 Hoe tem je een draak - Foto 9 Hoe tem je een draak - Foto 10 Hoe tem je een draak - Foto 11 Hoe tem je een draak - Foto 12 Hoe tem je een draak - Foto 13 Hoe tem je een draak - Foto 14 Hoe tem je een draak - Foto 15 Hoe tem je een draak - Foto 16 Hoe tem je een draak - Foto 17 Hoe tem je een draak - Foto 18

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Hoe tem je een draak"

6 films waarin dieren in de spotlights staan - Actueel

6 films waarin dieren in de spotlights staan

De maand augustus staat volop in het teken van dieren. Zo af en toe een film waarin dieren een mooi rol krijgen kan al eens fijn zijn. Toch? De Cinenews redactie selecteerde voor u 6 topfilms waarin dieren in de spotlights staan.
Sequel 'How To Train Your Dragon' staat vast - Actueel

Sequel 'How To Train Your Dragon' staat vast

De directeur van Dreamworks Animatie, Jeffrey Katzenberg, heeft bekendgemaakt dat er een vervolg komt op de film 'How To Train Your Dragon'. De tweede film zal in 2013 in de bioscopen te zien zijn.
How To Train Your Dragon - Bespreking

How To Train Your Dragon

Speelse humor, goed neergezette personages, een plot met stevige fundamenten en genoeg zwier om een lading natte was droog te krijgen, 'How to Train Your Dragon' mag er wezen.
Hoe tem je een draak ? - Actueel

Hoe tem je een draak ?

Dreamworks Animation heeft het laatste jaar niet stil gezeten. In 2010 zullen er maar liefst 3 animatiefilms op het grote scherm verschijnen. Stuk voor stuk moderne sprookjes met een gezonde dosis humor dat zowel groot als klein zal weten te boeien.

"Hoe tem je een draak" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Trouble - Animatie Film

Trouble

Animatie Film 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden