Infos

Geregisseerd door : Alec Berg & David Mandel
In de zalen vanaf: 14 juli 2004
Speelduur: 111 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2003)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Weleens op de verzendtoets gedrukt en er onmiddellijk spijt van gehad? Scotty Thomas en zijn computer-penmaatje Mieke in Berlijn schrijven al jaren met elkaar en wisselen alle details over hun leven uit. Wanneer Mieke overgaat tot een 'cyber-verleidingspoging' gaat Scott door het lint. Hij denkt dat de vriend die hij al jaren kent hem wil versieren en dat nog in het Duits ook. Helaas ontgaat Scott een detail, namelijk dat Mieke in Duitsland een meisjesnaam is. Tegen de tijd dat hij erachter is dat Mieke een meisje is (en wat voor een) heeft zij haar e-mail geblokkeerd en alle contacten met Scott verbroken.  
In de overtuiging dat dit zijn enige kans op de ware liefde is - ook al heeft hij haar nooit ontmoet - onderneemt hij een wilde tocht dwars door Europa in gezelschap van zijn beste vrienden Cooper en de tweeling Jenny en Jamie op weg naar Berlijn. Hun tocht voert hen van Londen via Parijs en Amsterdam naar Oost-Europa terwijl ze (letterlijk) worden blootgesteld aan alle wulpse, walgelijke en wellustige uitspattingen die Europa maar te bieden heeft. Daarmee geeft deze komedie een nieuwe betekenis aan de term 'buitenlandse betrekkingen'.

 Meningen

 Al het nieuws over "Eurotrip"

20 bizarre Franse vertalingen van Hollywood filmtitels - Actueel
Actueel

20 bizarre Franse vertalingen van Hollywood filmtitels

Now You See Me 2 ofwel Insaisissables 2. The Shallows ofwel Instinct de Survie. The Secret Life of Pets ofwel Comme des bêtes... Om het de Franstaligen iets 'gemakkelijker' te maken, komt men vaak af met andere titels voor de Engelstalige films. Soms vertalen ze de titel simpelweg naar het Frans,... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: