Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Video's van "Ella Bella Bingo"

Infos

Synopsis

Na de erg succesvolle serie, verkocht aan meer dan 20 landen en bij ons te zien op Ketnet, volgt nu ook 'Ella Bella Bingo' de film. Net als de serie draait de film om Ella's eindeloze creativiteit, groot enthousiasme en doorzettingsvermogen om alledaagse problemen op te lossen op een innoverende manier.  
 
Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen. Maar als op een dag "cool kid" Johny in de stad aankomt, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers, en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige fiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny of haarzelf. Dat wordt Henry teveel en hij besluit om weg te lopen. Pas dan begrijpt ook Ella de magie van vriendschap, en samen met Johny besluit ze Henry op te sporen.

Fotogalerij "Ella Bella Bingo" (9)

Ella Bella Bingo - Foto 1 Ella Bella Bingo - Foto 2 Ella Bella Bingo - Foto 3 Ella Bella Bingo - Foto 4 +4Ella Bella Bingo - Foto 5 Ella Bella Bingo - Foto 6 Ella Bella Bingo - Foto 7 Ella Bella Bingo - Foto 8 Ella Bella Bingo - Foto 9

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden