Infos

Geregisseerd door : Scott Cooper
In de zalen vanaf: 3 maart 2010
Speelduur: 112 minuten
Genre: Drama, Muziek
Land : Verenigde Staten (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Ooit was hij één van de grootste performers en inspireerde hij generaties countryzangers, maar vandaag is Bad Blake (Jeff Bridges) slechts een schaduw van zichzelf. Zijn leven speelt zich af tussen concertzalen en goedkope motels en hij probeert, tevergeefs en zonder passie, zijn oude succes over te brengen aan delaatste fans die nog naar zijn optredens komen. 
 
Wanneer zijn pad dat van Jean (Maggie Gyllenhaal), een jonge lokale journaliste, kruist, vindt Bad de smaak van het leven terug. Maar hij moet aanspraak doen op hetgeen hem het meest dierbaar is, zijn muziek, om te voorkomen dat hij ingehaald wordt zijn oude demonen, alcohol en zelfvernietiging.

 VOD

Bekijk Crazy Heart via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Crazy Heart"

Crazy Heart - Bespreking
Bespreking

Crazy Heart

In tegenstelling tot wat de meeste van onze collega's beweren, is 'Crazy Heart' helemaal niet de tour de force die Jeff Bridges eindelijk een Academy Award moet bezorgen. Sterker nog: eigenlijk zou het spijtig zijn indien dit flutfilmpje hem een gouden beeldje zou opleveren. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: