Infos

Geregisseerd door : James Gray
In de zalen vanaf: 28 november 2007
Speelduur: 105 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

New York, 1988: Een nieuwe drug veroverde de wereldstad en veroorzaakt de meest gewelddadige en beangstigende misdaadgolf in tijden. De politie - onderbemand en onderbewapend als ze is door de nieuwe misdaadwetgeving - schuift gemiddeld zo'n twee keer per maand aan bij de begrafenis van een politieman. Er dreigt een massale oorlog, die schuldigen en onschuldigen neer zal maaien. Bobby Green (Joaquin Phoenix), manager van een Russische nachtclub in Brighton Beach, zit tussen twee vuren. Bij zijn klanten zitten gangsters als Vadim Nezhinski (Alex Veadov). Bobby houdt zich afzijdig, wil niet betrokken worden. Ondanks zijn hedonistische en amoureuze levensstijl, is hij trouw aan zijn vriendin Amada (Eva Mendes). Hij heeft ambities om zijn eigen club te openen en Brooklyn te ontgroeien. Maar Bobby heeft een geheim dat hij angstvallig bewaart. Zijn broer is politieluitenant Joseph Grusinsky (Mark Wahlberg). Die stapte in de voetsporen van zijn vader, de legendarische Deputy Chief Burt Grusinsky (Robert Duvall). Bobby's relatie met zijn vader en broer loopt al stroef, maar wordt echt op de proef gesteld als Burt zijn zoon waarschuwt dat er een oorlog woedt in de stad, en hem dwingt partij te kiezen.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "We Own The Night"

We Own The Night - Bespreking
Bespreking

We Own The Night

" 'We Own the Night', de lang verwachte nieuwe film van James Gray ('Little Odessa'), verwijst met zijn titel naar de Street Crime Unit van Brooklyn. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Simone, la Voyage du Siècle - Biografie, Drama
1
12 oktober 2022
12 oktober 2022

Simone, la Voyage du Siècle

Biografie, Drama Regie: Olivier DahanMet: Elsa ZylbersteinHet leven van Simone Veil, haar jeugd, haar politieke gevechten, haar tragedies. Het indrukwekkende en intieme portret van een vrouw met een buitengewone carrière die haar tijd op zijn grondvesten deed schudden door een humanistische boodschap te verdedigen die ook vandaag nog brandend actueel is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: