Infos

  • 21 februari 2018
  • 102 minuten
  • Duitsland (2017)
  • Engels

Synopsis

1946 Frankfurt, Vluchtelingenkamp: 
David Behrmann en zijn zes vrienden hebben maar één doel: Amerika! Maar om te emigreren heb je geld nodig, veel geld. Maakt niet uit, "Hitler is dood, maar wij zijn er nog". Door ongelooflijke verhalen te verzinnen, verkopen ze huis-aan-huis pakketten huishoudlinnen aan de Duitsers. En met succes. Maar naarmate de business groeit, komt het duistere verleden van David weer naar boven. 
Waarom was hij in het bezit van een tweede paspoort? Wat deed hij in de privéwoning van Hitler op de Salzberg? David Behrmann wordt verhoord door Majoor Marlene Frederick, een mysterieuze Amerikaanse nazi-jaagster... 
Verscheurd door haar wantrouwen en haar onvermijdelijke aantrekking tot David, krijgt Marlene het moeilijk tijdens deze opdracht. Bovendien vindt David verhalen uit waar hij zelf in gelooft. 
Er moet trouwens een andere beslissing worden genomen: is het echt mogelijk om zo'n mooi land aan de Duitsers over te laten?

VOD

Laden en bekijken Bye-Bye Germany met VOD.

Fotogalerij "Bye-Bye Germany" (5)

Bye-Bye Germany - Foto 1 Bye-Bye Germany - Foto 2 Bye-Bye Germany - Foto 3 Bye-Bye Germany - Foto 4 Bye-Bye Germany - Foto 5

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Aquaman - Fantasy, Avontuur

Aquaman

Fantasy, Avontuur 
19 december 2018

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Onze selecties

Wedstrijden