Infos

Geregisseerd door : Jamie Babbit
Speelduur: 85 minuten
Genre: Drama, Komedie, Romantisch
Land : Verenigde Staten (1999)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De zeventienjarige Megan is een gewoon meisje dat cheerleading beoefent en een vriendje heeft. Haar ouders en vrienden denken dat ze lesbisch is en dus sturen haar oerconservatieve ouders haar naar het heroriëntatiekamp True Directions waar ze terug heteroseksueel moet worden. Daar erkent ze haar "probleem" en doet haar best om hetero te worden, maar ze wordt verliefd op haar kamergenote Graham. Als directrice Mary dat ontdekt gooit ze haar eruit. Omdat ze thuis ook niet meer welkom is trekt ze tijdelijk in bij homokoppel Larry en Lloyd; twee "ex-ex-homo's" die ook op het kamp hebben verbleven. Ten slotte gaat ze naar de "afstudeerceremonie" waar ze een dansje opvoert en Graham haar liefde verklaart, waarop die met haar meegaat. In de slotscène zijn Megans' ouders te zien op een bijeenkomst voor ouders van homoseksuele kinderen.

 VOD

Bekijk But I'm a Cheerleader via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: