Infos

Geregisseerd door : Nicolo Donato
Speelduur: 90 minuten
Genre: Drama
Land : Denemarken (2010)
Originele taal: Deens

 Synopsis

Teleurgesteld in zijn superieuren verlaat Lars het leger , waarna hij noodgedwongen bij zijn ouders moet intrekken. Wanneer hij bij toeval in een rechts-extremistische vergadering belandt is dat het begin van een nieuw leven, want hoewel Lars vrijwel alles aan de neo nazis onaangenaam vindt, grijpt hij de kans om via hun agressieve bezigheden zijn frustraties kwijt te raken.  
 
Hij wordt onder de hoede van oudgediende Jimmy geplaatst, en terwijl Lars gestaag stijgt in de fascistische rangen, ontstaat er een onverwachte aantrekkingskracht tussen Lars en Jimmy. 
Dit druist in tegen alle leerstellingen van de fascistische groep, en de onwillige geliefden moeten zich staande zien te houden tussen onwrikbare regels en onhoudbare liefde. 
 
 
Zoals de titel al suggereert gaat BROTHERHOOD voornamelijk over saamhorigheid en loyaliteit. De hartverscheurende keuze waar de hoofdrolspelers voor komen te staan is de uiterste consequentie daarvan, en het is maar de vraag of die keuze überhaupt mogelijk is.

 Trailers

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Piccolo Corpo - Drama
6
27 juli 2022

Piccolo Corpo

Drama Regie: Laura SamaniItalië, 1900. Agata besluit in haar eentje een reis te maken door het ruige Italië op zoek naar verlossing voor haar dochter. Een missie niet geheel zonder gevaren als jonge vrouw in die tijd. Onderweg vindt ze hulp van de rondtrekkende Lynx en samen trotseren ze de elementen, vooroordelen en het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: