Infos

Geregisseerd door : David Goyer
In de zalen vanaf: 15 december 2004
Speelduur: 106 minuten
Genre: Horror
Land : Verenigde Staten (2004)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Blade (Wesley Snipes) is terug!! In dit derde deel moet hij het opnemen tegen "Drake". Deze voorouder van alle vampieren is opnieuw tot leven gewekt door een vampierenbende met de bedoeling de wereld te veroveren. In zijn strijd wordt Blade geholpen door 2 leden van The Nightstalkers, een groep vampierenbestrijders. Dit zijn Abigail Whistler (Jessica Biel), de dochter van zijn trouwe kompaan, en Hannibal King (Ryan Reynolds). Om Drake en zijn bende te stoppen moet Blade een virus verspreiden dat alle vampieren zal doden maar hij zal maar één kans krijgen om dit te doen.

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Malignant - Horror
5
01 september 2021

Malignant

Horror Regie: James WanMet: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, Jake Abel"Malignant" is the latest creation from "Conjuring" universe architect James Wan ("Aquaman," "Furious 7"). The film marks director Wan's return to his roots with this new original horror thriller. In the film, Madison is paralyzed by shocking visions of grisly murders, and her torment worsens as... Verder lezen...
Till Death - Horror, Thriller
6
06 oktober 2021

Till Death

Horror, Thriller Regie: S.K. DaleMet: Megan Fox, Eoin Macken, Callan MulveyTill Death' vertelt het verhaal van Emma, die gehandboeid aan haar dode echtgenoot vast zit, als onderdeel van een gestoord plan voor wraak. Ze moet twee huurmoordenaars zien te overleven, die op weg zijn om het werk af te maken."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: