Bigger Than Us

/10(0 stemmen)
Bigger Than Us

Infos

  • Bigger Than Us
  • 29 september 2021

Synopsis

Sinds ze 6 jaar is zet de 18-jarige Melati zich in tegen plasticvervuiling in haar thuisland Indonesië. 
 
Samen met haar is een hele generatie opgestaan om de wereld op een positieve manier te veranderen. Overal strijden jongeren tegen de klimaatcrisis, denken ze na over de toekomst van de democratie of zetten zich in voor vluchtelingen. Ze vechten tegen alle vormen van onrecht. Één tegen allen. Soms met gevaar voor eigen leven of veiligheid zorgen ze voor anderen en voor de aarde. Het zijn de changemakers van vandaag.  
 
Melati vertrekt op reis om overal ter wereld deze jongeren te ontmoeten. Ze wil begrijpen waar ze de energie en het doorzettingsvermogen vandaan halen om te blijven strijden voor verandering. Van de favela's van Rio tot afgelegen dorpen in Malawi, van geïmproviseerde boten aan het Griekse eiland Lesbos tot Indiaanse ceremonies in de bergen van Colorado. Rene, Mary, Xiu, Memory, Mohamad en Winnie tonen ons de prachtige wereld van van moed en engagement en je engageren voor iets dat veel groter is dan jezelf. Op het moment dat de wereld op het randje van de afgrond lijkt te staan, laten deze jongeren zien hoe we het misschien wél kunnen aanpakken en hoe we zelf de verandering kunnen zijn waarnaar we verlangen.

Video's van "Bigger Than Us"

Vertoningen van "Bigger Than Us"

Fotogalerij "Bigger Than Us" (7)

Bigger Than Us - Foto 1 Bigger Than Us - Foto 2 Bigger Than Us - Foto 3 Bigger Than Us - Foto 4 +2Bigger Than Us - Foto 5 Bigger Than Us - Foto 6 Bigger Than Us - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Onoda

Onoda

 
Rookie - Drama

Rookie

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden