Infos

Geregisseerd door : Benh Zeitlin
In de zalen vanaf: 12 december 2012
Speelduur: 93 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2012)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy (Quvenzhané Wallis) samen met haar alcoholistische vader Wink (Dwight Henry). In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang.  
Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

 Meningen

 Al het nieuws over "Beasts of the Southern Wild"

Cinereview, uw filmweek - Actueel
Actueel

Cinereview, uw filmweek

Of het nu met familie of met vrienden is, uitjes naar de bioscoop zijn altijd een leuk moment. Geen idee wat kiezen deze week? CineNews helpt u de juiste keuze te maken! Verder lezen...
Beasts of the Southern Wild - Bespreking
Bespreking

Beasts of the Southern Wild

Prijzen op prestigieuze filmfestivals als Sundance, Cannes en Gent. Geruchten over Oscarnominaties. De 'buzz' rond 'Beasts of the Southern Wild' is niet te stoppen. En het moet geschreven: de eerste langspeelfilm van Benh Zeitlin staat garant voor een unieke kijkervaring. Op geen enkel moment... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Fish Tank - Drama
1
25 november 2009

Fish Tank

Drama Regie: Andrea ArnoldMet: Katie Jarvis, Kierston Wareing, Michael FassbenderMia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: