Infos

Geregisseerd door : Oliver Stone
Speelduur: 145 minuten
Land : Verenigde Staten (1999)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Vier jaar gelden wonnen de Miami Sharks de ene na de andere titel. Maar nu worstelt het team met drie opeenvolgende verliezen, ouder wordende helden en een tegenvallende opkomst van bezoekers. Tony D'Amato is coach van dit team. Hij houdt meer van het spel dan van wat dan ook ter wereld. Daardoor is ook zijn huwelijk stukgelopen en zijn kinderen van hem vervreemd..  
 
Tony heeft op zijn werk stribbelingen met Christina Pagniacci. Zij is eigenares van de club geworden toen haar vader stierf. Jack Rooney, quarterback en held van het team raakt geblesseerd waardoor een nieuwkomer zijn plaats inneemt en ook waarmaakt. Willie Beamer breekt door en dat heeft desastreuze gevolgen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: