Infos

Geregisseerd door : Michael Bay
In de zalen vanaf: 23 maart 2022
Speelduur: 80 minuten
Genre: Actie, Thriller
Land : Verenigde Staten (2021)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In de straten van Los Angeles zullen de levens van drie mensen voor altijd veranderen, en dat allemaal op één dag. In deze bloedstollende thriller van regisseur-producent Michael Bay vraagt de veteraan Will Sharp (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), die wanhopig op zoek is naar geld om de medische rekeningen van zijn vrouw te betalen, om hulp aan de enige persoon waar hij het best niet aan vraagt: zijn adoptiebroer Danny. 
Danny, een charismatische beroepscrimineel, biedt hem in plaats daarvan een deal aan: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles: 32 miljoen dollar. Met het leven van zijn vrouw op het spel, kan Will niet weigeren. Wanneer hun ontsnapping spectaculair misloopt, kapen de wanhopige broers een ambulance met aan boord een dodelijk gewonde agent en hulpverlener Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver). In een razendsnelle achtervolging, moeten Will en Danny een massale politieactie in de stad zien te ontwijken, hun gijzelaars in leven zien te houden en proberen elkaar niet te vermoorden, dit alles terwijl ze de meest spectaculaire ontsnapping uitvoeren die L.A. ooit heeft gezien.

Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik
Seks
Discriminatie
Geweld
Angst
Drug- en/of alcoholmisbruik
Grof taalgebruik

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Ambulance"

Ambulance, op en top Michael Bay - Actueel
Actueel

Ambulance, op en top Michael Bay

Fans van explosies, achtervolgingen, shoot-outs, Amerikaanse vlaggen en gekke shots, jullie zullen blij zijn want Michael Bay is terug! Hoewel hij in 2019 6 UNDERGROUND voor Netflix regisseerde, is het vijf jaar geleden dat we hem voor het laatst in de bioscoop zagen en, op zijn zachtst gezegd, wat... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: