Infos

Geregisseerd door : Michael Bay
In de zalen vanaf: 23 maart 2022
Speelduur: 80 minuten
Genre: Actie, Thriller
Land : Verenigde Staten (2021)
Originele taal: Engels

 Synopsis

In de straten van Los Angeles zullen de levens van drie mensen voor altijd veranderen, en dat allemaal op één dag. In deze bloedstollende thriller van regisseur-producent Michael Bay vraagt de veteraan Will Sharp (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), die wanhopig op zoek is naar geld om de medische rekeningen van zijn vrouw te betalen, om hulp aan de enige persoon waar hij het best niet aan vraagt: zijn adoptiebroer Danny. 
Danny, een charismatische beroepscrimineel, biedt hem in plaats daarvan een deal aan: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles: 32 miljoen dollar. Met het leven van zijn vrouw op het spel, kan Will niet weigeren. Wanneer hun ontsnapping spectaculair misloopt, kapen de wanhopige broers een ambulance met aan boord een dodelijk gewonde agent en hulpverlener Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver). In een razendsnelle achtervolging, moeten Will en Danny een massale politieactie in de stad zien te ontwijken, hun gijzelaars in leven zien te houden en proberen elkaar niet te vermoorden, dit alles terwijl ze de meest spectaculaire ontsnapping uitvoeren die L.A. ooit heeft gezien.

Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik
Discriminatie
Angst
Geweld
Seks
Grof taalgebruik
Drug- en/of alcoholmisbruik

 Meningen

 Al het nieuws over "Ambulance"

Ambulance, op en top Michael Bay - Actueel
Actueel

Ambulance, op en top Michael Bay

Fans van explosies, achtervolgingen, shoot-outs, Amerikaanse vlaggen en gekke shots, jullie zullen blij zijn want Michael Bay is terug! Hoewel hij in 2019 6 UNDERGROUND voor Netflix regisseerde, is het vijf jaar geleden dat we hem voor het laatst in de bioscoop zagen en, op zijn zachtst gezegd, wat... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Top Gun: Maverick - Actie
3
25 mei 2022

Top Gun: Maverick

Actie Regie: Joseph KosinskiMet: Tom CruiseNa meer dan dertig jaar dienst als een van de top piloten van de marine, is Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) waar hij thuishoort. Hij draagt de fakkel over aan een heldhaftige testpiloot en doet afstand van de promotie waar hij recht op had. Wanneer hij Top Gun-afgestudeerden traint voor... Verder lezen...
Bullet Train - Actie, Thriller
4
03 augustus 2022

Bullet Train

Actie, Thriller Regie: David LeitchMet: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson,...Bullet Train is een originele, leuke en waanzinnige actie-thriller van de regisseur van Deadpool 2, David Leitch. Brad Pitt maakt deel uit van een eclectische cast bestaande uit diverse huurmoordenaars, tegen de achtergrond van een non-stop treinrit door het hedendaagse Japan.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: