Infos

Synopsis

Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze besluiten dan ook om zich bij de politie in het geheime "Jump Street"-team in te lijven. Hun eerste opdracht bestaat er in om undercover de middelbare school te infiltreren. Gelukkig zien ze er nog jong en hip uit, maar al heel snel riskeren Schmidt en Jenko hun leven met een onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel. Bovendien merken ze dat op school niets meer hetzelfde is als "in hun tijd". Sterker nog; nooit of te nimmer hadden ze gedacht dat de onzekerheden van een puber en al de problemen die daarbij horen een serieuze confrontatie zou betekenen...

Video's van "21 Jump Street"

Fotogalerij "21 Jump Street" (6)

21 Jump Street - Foto 1 21 Jump Street - Foto 2 21 Jump Street - Foto 3 21 Jump Street - Foto 4 +121 Jump Street - Foto 5 21 Jump Street - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "21 Jump Street"

5 films om het schooljaar mee te starten - Actueel

5 films om het schooljaar mee te starten

Speciaal voor iedereen die binnenkort terug school heeft selecteerden wij 5 highschool films om alvast opnieuw te wennen aan de schoolbel en schoolbanken.
Drive-In Movies 2012 - Actueel

Drive-In Movies 2012

Het is zomer! Dat betekent dus mooi weer en lange nachten! De gelegenheid bij uitstek voor Drive-in movies!
21 Jump Street - Bespreking

21 Jump Street

In deze bioscoopupdate van de eighites-televisiehit die Johnny Depp tot een tieneridool omtoverde kruipen Jonah 'Superbad' Hill en Channing 'A Guide to Recognizing Your Saints' Tatum in de huid van twee verschrikkelijke aspirant-flikken.
Jonah Hill in de volgende Martin Scorsese? - Actueel

Jonah Hill in de volgende Martin Scorsese?

De carrière van Jonah Hill (het subtiele 'Moneyball', maar ook het daverende '21 Jump Street', 'The Sitter', ...) zou wel eens een "dramatische" wending kunnen nemen!
21 Jump Street: de film! - Actueel

21 Jump Street: de film!

Gebaseerd op de gelijknamige succesvolle serie uit de jaren '80, komt de film '21 Jump Street' in de VS uit in maart 2012.

"21 Jump Street" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden